Orka

Nu har jag varit på sjukhuset och kollat upp mina störda fingrar. Det tog si sådär två-tre timmar innan jag ens fick prata med en doktor, men det är ju så det brukar vara. Till saken, det visade sig att jag har en spricka i lillfinget och ett rejält stukat ringfinger. Inte undra på så ont som jag har :( Så, nu ska jag alltså gå med bandage i ca 4 veckor. KUL! Och det värsta är att jag ska ha bandage på tre fingrar för att stöjda ett friskt finger. Men det behöver jag bara ha det i några dagar för mitt stukade ringfinger är på bättringsvägen.
Woho, jag kan varken rida eller skriva. Tur att jag har en mamma som kan rida. Hon är guld värd! Men glad första advent på er ialf :)

Puss och kram skumbanan / O

   





P.S Jag älskar julstämningen

Blött slask regn å blää

Jag vill ha tillbaka snön igen, lagomt när hästen har fått riktiga skor och snösulor försvinner allt bort. Första advent imån och bara slask och äckel. Anders slaskar julen braskar. Haha, Hej kom och hjälp mig jag tröstar mig med att vi kommer få en vintrig jul. Tänkte först att jag skulle sitta och uggla i min barack helt själv under jul, men min mamma är så snäll så jag tar hem hästen i alla fall. Så jag kommer få en riktigt jul i år igen. Min familj är väldigt bra och jag är bra på att skriva blajj.

Just nu vill jag bara ta studenten från den här pisskolan fylld med tjuvar. Jag ska ut ikväll och jag har absolut ingenting att ta på mig bara för att du tyckte det var kul att ta min blöta tvätt. Men jag ska ha en kul kväll i alla fall.

Jag fick i alla fall mvg på matteprovet , det ska jag leva länge på.         / J


Dreamhack

Här kommer en uppdatering från mig. Som ni alla kanske vet så är jag på Dreamhack i Jönköping. För er som inte vet så är det en stoooor nördfestival, (datorfestival). Vi har denna gång slått världsrekord, världens största lan, vi är över 15 000 pers (90% killar). Man "lanar" från torsdag till söndag. Och ja, det är huuuur kul som helst ! Är här för tredje året i rad, och jag älskar det. :D

S





nån som har frågorna till religionsjämförelsen?

behöver 6an och 7an!

det här med diet...

Eftersom min önskan om att bli vampyr och joina Twilight-världen inte lär gå i uppfyllelse, så lär inte en bloddiet bli aktuell heller (såvida jag inte blir ännu mer psyko än jag redan är och låtsas att jag är en).
Därför är alternativet julmust och lussebullar! Jag lovar att jag skulle överleva på den dieten i alla fall! :D

Trevlig Helg, och Glad första Advent (eller nåt)


Fredagkväll

Nu har jag legat i soffan och tittat på idol. Jag har gråtit och snurvlat, men inte för att jag blev rörd av artisternas framträdanden utan för att jag är förkyld. Suck!  Det har faktiskt varit väldigt skönt att bara vara hemma för en gång skull. Det har blivit många utehelger i rad nu ;)
Imorgon ska jag nog gå till vårdcentralen och kolla upp mitt finger, det gör SJUKT ont nu. Det får inte var brutet. Hoppas jag får sova en liten stund i natt... Imorgon blir det också lussebullsbak med "lesfolket", mina kära vänner från Léstradska :) Hörs imorgon brudar! Puss och kram skumbanan/ O

Förresten jag måste hålla med N om att jag är grym på att uppdatera bloggen. Cred till mig!   

GE MIG!

Jag har tydligen varit dålig på att uppdatera klassbloggen, tur att vi har Olivia som är lika flitig som vanligt. Sitter och äter frukost, ska snart bege mig till er. Hoppas ni har det roligt på kemin! Hihi.
Eh ja, jag har ingen fantasi för tillfället så har ingen aning om vad jag ska skriva för något. Får helt enkelt bli ett inlägg med massa babbel, men vad gör man?

Okej. Nej, nu drar jag.



/N

AJ

Bajskorv! Nu när jag vaknade var hela mitt lillfinger och ringfinger helt svullet och inte nog med det, knät hade också svullnat upp och värker. AJ! /O


trodde jag skulle dö

Ikväll har jag och mina föräldrar varit och firat en barndomskompis som fyllt 18år :) Det blev lite mingel, god mat och stämningsfull musik. Jag träffade bland annat en gammal klasskompis vilket var mycket trevligt! 
Till saken... jag trodde seriöst att jag var påväg att korsa andra sidan dvs döden. 

När vi lämnat kalaset och börjat gå ner i trapphuset händer det som man aldrig vill ska hända. Jag fastnar på något vis med klacken på klackskorna i trappsteget och faller framåt med huvudet före i stentrappan. Som tur är hinner mitt huvud inte träffa stentrappan utan jag åker kana ner för alla säg si sådär 12 trappsteg, observera på mage. Jag hann tänka många tankar när jag åkte ner för alla dessa trappsteg, bland annat att jag skulle dö vilken sekund som helst, hamna i koma, eller bryta något ben i kroppen. Men jag hade sån himla tur att jag bara stukade halva lillfingret, som av ren slump hamnade under mig när jag drabbades av panik att ta tag i något. Jag tror nästan att Gud var med mig i det ögonblicket  ;) 
Min mamma blev nog räddare än vad jag själv blev för hon skrek väldigt högt och sprang fram till mig på en tiondels sekund och hon ville gärna gå tillbaka och spott och sparka på den dumma trappan. Hela vägen hem frågade hon 100 gånger om hur jag mådde. Hon är gullig min mamma!

Puss och kram skumbanan / halvstukat lillfinger, O

Matten får mig att känna mig IQ befriad, känner ni igen er?






~ En bild säger mer än tusen ord ~

snart död

Gokväll gott folk. Nu har jag tagit en minimalisk paus från matten. Jag har räknat, räknat och åter räknat för att få min hjärna att inse vad matte d handlar om, men nej, den är tydligen väldigt trögtänkt! Och nu känns det som att jag inte kommer klara att läsa matte e, även om jag behöver meritpoängen. Sen är jag stressad över kemiprovet, nationella i svenska, projekt och företagande, samhällskunskapen och projektarbetet. Utöver allt skolarbete måste jag skaffa pengar, hinna planera och  köpa julklappar och till sist ha ett LIV.  Jag har feta ångesten!
ALLT suger apfittkukanusballskitknullbajshål. Snart spricker jag i tusen bitar!

/O
   


Ovääääder

Missade skolan idag pga snökaos. Bor man i Norrland så gör man.. Nu har iaf tågen börjat gå igen så jag hinner nog till berga ikväll :) Se u tomorrow girls :D     // J 


Vinter i Sandviken. Valerija.
Valerija

kan nån förklara för mig...

...ifall det är mig det är fel på eller om jag bara överreagerar?
Så här är det:
I somras bodde mitt ex. från england här. han skulle leta jobb och kanske flytta hit en längre tid, kanske för alltid. Men det slutade i att han mest satt framför discovery channel och wow (helst samtidigt) medan jag jobbade eller ville ut och göra saker. Visst, sitt inne och uggla om du vill, men det var liksom inte bara det. att konstant leva så nära inpå varandra, och under en så pass mycket längre tid än ett par dagar som det hade varit innan dess, gjorde att jag fick panik-ångest blandat med en mängd nervösa sammanbrott på den människan. Särskilt då han (visst som de flesta andra unga pojkar som aldrig fått lära sig att ta ansvar) var en jävla slarver och bara lämnar saker omkring sig utan respekt att det bor fler i samma hus. Ovanpå detta levde han ut sin barndom på mig. Det här med att stå och stampa på golvet för att man inte vill äta spenat eller vill ha godis, och såna saker, ska man ha gjort under perioden 4-7 år. Inte när man är 19 för i helvete!! Kan ni se vad jag vill komma till? Så jag blev rätt så less på att hela tiden leka fru OCH mamma till honom. Det blev ett Hej Då, ses nån gång..
Det knäckte honom totalt då han typ hela den här tiden har trott att det är vi för alltid, att vi ska gifta oss, ni vet.. villa volvo vovve syndromet...
Nu i alla fall är han här för en vecka, han fyller 20 på fredag så det var lite därför (är mer skeptisk till det nu än någonsin).
Han bor hos min pappa, och jag var där från igår till idag. När jag kommer dit ser jag inte ett spår av honom. Tydligen ligger han uppe och sover.. Inte fan tänker jag väcka honom för att jag var där. Pappa gick senare upp till honom för att kolla till honom, men han kom inte ner. Sen såg jag honom genom halldörren att han stod ute vid grillen med pappa och anne-li. När de sen går in igen så kommer han inte in i köket med dem. Tydligen var hans kommentar till att käka middag "no thanks im good." Jävla Fjolla! Vågar du inte ens hälsa på mig? Du hade ju så jävla bråttom att ta dig till sverige.. Inte så bråttom. Vi käkar, och parkerar sen i soffan framför tvn. Alla kollar på tv, jag sitter längst bort, vid fönstret, under en filt och läser min bok. Tydligen har han smygit sig in under tiden, men säger fortfarande inte ett ord till mig. Hela kvällen fortsätter så, och förmiddagen idag. När jag sen ska  till bussen för att åka hem till mamma så kommer han nerför trappan och undrar varför jag inte pratar med honom. Wtf!?!? Om du nu vill prata är det väl bara att öppna käften och starta en konversation, jag har inget att säga till dig. Han skyller på mig att vi inte pratat! Herregud... Kan du inte stanna till nästa buss så vi kan prata. Nej det kan (=vill) jag inte. Sen gör han som han alltid gör när han går in i det där barnunge-läget, hänger läpp (ungefär som Frej i avslappnat läge fast han ser extremt bedrövlig ut, totalt med flit förstås), suckar och blänger på mig. Jag kan se tårarna bakom ögonen. Visst, jag sårar honom, men jag KAN inte ljuga, sanningen är inte alltid så jävla rolig att höra. Han har inte tappat hoppet om att jag ska ta tillbaka honom. Jag kan inte ens krama honom trots att han försöker. Snälla FATTA nån gång. Jag har gått vidare, och du gör det inte enklare för någon av oss att hålla på så här. Slappna av, släpp taget, så kanske vi kan umgås som vänner om ett tag igen.
Så, hur verkar det nu? Är det jag som är dum i huvudet, eller vad är det frågan om?

En vanlig söndag.

Jag har blivit lite smått beroende av att skriva på bloggen, men det är så roligt ;)
Idag har jag och Emmeli, en kompis varit på stan och ätit. Det blev dock mc donalds men det är det enda billiga som finns nuförtiden. 
Vi passade också på att kika på årets julskyltning på NK, som kommit upp denna helg. Fast, jag måste erkänna att jag blev lite besviken. För det första var det ingen mysig saga som det varit  de tidigare åren och för det andra fanns det ingen härlig julmusik i bakgrunden... Det var mest skumma leksaker. Visst, för barn är det kanske roligt att titta på alla dessa leksaker men jag tycker inte att fanns någon julstämning som det brukar vara. Jag får hoppas att ni tycker den är annorlundare, det kanske bara är en smaksak.

P.S det är sjukt mysigt när det snöar ute! I LIKE IT :)
 
/ O

Slänger upp en bild från gårdagens promenad med vovven. Pysmys älskar snön! 


Gaaalen utekväll :D

Gokväll, god natt, god morgon, klockan är 03:12. Nu har jag precis kommit hem från krogen, det blev toxic ikväll. Billigt och faktiskt skkkkiiiiittttrrroooolliiiiggt! Jag, Anna, Cornelia, Josefine, Gustaf, Kendi, Markus, Fredrik, Jessica, och Paula var där. Det var grymt mycket folk men det fanns ändå gott om space att dansa på om man jämför med viper :)
Hahah, jag dansade med skönaste killen, då menar jag verkligen den skönaste killen... man kunde tro att han var bög men nej, han var bara stört rolig på alla sätt, och totalägde allt och alla på dansgolvet ;) Lyckad utekväll.
Varma sängen kallar. God natt!/ O


Tristess.

Hade lika tråkigt igår och gjorde en quiz om mig själv, haha. Så upp till bevis, hur väl har ni lärt känna mig de senaste månaderna?

Gå in HÄR och titta själv.

Moahahahahaha!

/N

En fin utsida, har ibland en väldigt skabbig insida.

"Men det är väl bara att byta topplockspackningen" eller vad de nu hette, eller "spänn generatorremmen", eller "byt kamremmen, det behöver inte bli dyrt om du gör det själv". Jag är inte dum i huvet, men jag är ingen volvonörd och jag kan ingenting om bilar. Hur fan ska jag kunna göra det själv??  Jag tycker jag smörat och smörat men det hjälper inte. Jag får stå helt passiv och titta på när nån dör. Min älskade röda pärla. Ibland tycker man att man gör allt, men ändå så får man ingenting igen. Så är det nu, FAN. jag orkar inte mer, jävla biljävel. Laga dig själv för fan. !

  






Woho...

När man väl har börjat kan man ju lika gärna fortsätta.....två inlägg på en o samma dag.. jag dör av trissdess!!!!! =(
Wiplasch skada i ryggen?! de lät ju kul =( ska röntgas i morgon... hoppas de inte e något!

Tack Hector ;P
Ni får ha de så kul på saco-mässan i morgon allihopa =)
Hej hopp! / M

bara så ni alla vet...

...nu ska jag ÄNTLIGEN åka och se twilight!! :D på det ärliga viset till skillnad från vissa andra *host*sara*host*.. haha.
synd om malin <3 kramar //hectåre


Stackars!!

Usch och fy.... jag har fått influensan....så jag ligger här och snorar och hostar så mycket de bara går och missar massor av matte =/  och inte nog med de, varje gång jag hostar känns de som att någon stoppar en kniv in i ryggen på mig. För som ni nog alla vet körde jag ju lite rodeo på min polle förra veckan, jag satt inte kvar! Landade rakt på ryggen som nu är helt fucked up! Jag e typ helt invalid, kan knappt klä på mig själv och de blev ju inte bättre när jag red i måndags heller direkt men men de e i allafall skit irreterande för jag o J hade ju tänkt hoppa för Carro i Tisdags men de gick ju inte .... =(

hur som helst ska jag i alla fall till vårdcentralen idag och se vad dom säger, förhoppningsvis är det inte allvarligt. De tror jag inte, sån otur kan jag bara inte ha!

De här är i alla fall mitt första inlägg som typ bara handlar om blaj och ingenting men nu får ni i alla fall en känsla av hur förbannat jävla tråkigt jag har de här hemma själv snorandes i soffan! ;P


Tjingeling flickor =D / M

kukanusballe

Jag skulle precis öppna mitt arbete på datorn hemma som jag mailat tidiagre i skolan, men vad händer? Jo, jag kan inte öppna kukfilen för att datorerna på skolan har ett cpstört program, vilket alla vet vid det här laget... Tack så jävla mycket!!!
Nu kan jag inte fortsätta på mitt arbete som jag behöver göra...ÅÅÅÅÅHHH, JAG ORKAR INTE!! DÖÖÖÖÖÖ

/O

Långsamma O ;)

Äntligen klar med bokredovisningen! Jag vet att jag dröjt några veckor med att göra bokredovisningen, men nu är den gjord. Det är verkligen inte likt mig att ha rester i något ämne, men denna termin i svenskan går det inte att undvika. På något vis tycker jag inte om svenskläraren, hennes arbetsssätt och uppgifter är tråkiga så därför tungs min motivation ner på en mycket låg nivå....

MEN är det någon som vet vad vår svenklärare Elizabeth Kullberga har för mailadress?

Sov gott 3HN. P.S stackars dig N, hoppas du kryar på dig till imorgon :)

Puss och kram skumbanan / O

Blä.

Jag har verkligen blivit förkyld, det är usch. Får se om jag kommer till skolan imorgon, bara jag inte mår sämre imorgon. Studentmössorna kommer bli skitsnygga! Jag ska byta lite saker när mailet kommer sen, ångrade mig. Typiska mig men men. Nu ska jag dricka mer te och försöka bota min förkylning med halstabletter.

Ps. Tack underbara J! Ds.

/N

vadå, vem då, närdå, hurdå??????

va??? vem kommenterade om mitt inlägg?? hur fan och var laddade du ner den? nu blir jag EXTREMT avundsjuk!!

panik-rubrik!!

Jag blir alldeles galen, panikig, exhalterad och full i fan, allt på en gång! Äntligen hemma, och jag vet inte om ni märkte det i onsdags (troligast inte) att jag fick panik under symbol-timmarna då jag försökte få tag i biljetter till en film nu på torsdag, som släpptes då. Min lillasyster ringde och sa att dom precis hade fått tag i dom 2 sista biljetterna på torsdag (smygpremiären), och om jag skyndade mej så kanske jag fick tag i biljetter i VÄLLINGBY av alla jävla ställen! Och datorerna, som alla vet, är lite cp, så den hängde sig när jag skulle boka över nätet. Så då testar jag telefonnumret till SF, men då är det en autosvarare, jag får LEPRA på såna!!! Ringer mamma och ber henne hjälpa när hon sitter på jobbet, men nej då vill den inte välja platser på hennes dator. Så tar en stund och andas, tar en ny dator och försöker igen. TACK GODE GUD, jag fick 2 biljetter på torsdag kväll, i sickla!! :D Och Renée lovade att hämta ut dom till mej, du är en ängel, puss! Så nu när jag kommit hem sitter jag och dötittar om och om igen på trailern till filmen, romantisk vampyrfilm, baserad på världens bästa bok som jag tycker att alla borde läsa! Och jag säger till min syrra att HON är ett läskigt stalkerfan som är totalt besatt, medan jag börjar inse att jag är nog likadan, försöker bara dölja det lite mer än vad hon klarar av. Hon tror att hon är med i boken, jag bara önskar det. Hahaha! Nu ska eran psykbryt-Hector gå och duscha, puss och kram!

ps. tandis var TOTALSEG, måste dit igen på torsdag em. =/
ps2. länkar trailern till filmen, ni MÅSTE se på den!
http://www.youtube.com/watch?v=k1GbukZnl1Y

Get yourself togheter


You self distructive Little girl

Pick yourself up
Don't blame the world
So you screwed up
But your gonna be ok




Hur kan man sakna att vara tjock?

Eftersom det är lite dålig uppdatering här så skriver jag igen. Har tittat igenom bilder ifrån när jag var gravid och jag saknar verkligen magen. Det var mysigt och man var aldrig ensam trots att det var lite jobbigt på slutet. Elin och Olivia har sett filmen ifrån när jag promenar i korridoren på sjukhuset precis innan förlossningen och jag var verkligen tjock. Inte insåg jag det då, jag vande mig ju allt eftersom men nu ser jag att jag verkligen var gigantisk. Haha trots det längtar jag efter till jag får vara sådär tjock igen för det är helt fantastiskt!

Tjockis(med världens bästa Tindra i magen)


Tant N.

Det har inte varit min bästa vecka, men jag försöker hålla humöret uppe. Somliga av er kan säkert tycka att jag är lite glädjeförstörande och antagligen är jag lite för seriös ibland. Jag försökte förklara för somliga idag på lunchen men det är svårt att få fram vad man egentligen menar. Trots att jag kan känna igen mig mycket med er alla och trivs väldigt bra i erat sällskap är inte allt lika lätt för mig. Jag har en helt annan vardag där jag inte kommer hem för att slappa, åka till hästarna, plugga eller liknande. Jag åker hem och sekunden jag kliver in genom dörren börjar det som nästan känns som ett helt annat liv. Inte fören Tindra har somnat får jag tid över att ta itu med skolarbete och liknande, därför försöker jag få ut så mycket som möjligt i skolan för att slippa göra allting om kvällarna. Jag ångrar verkligen inte de valen som jag har gjort utan värdesätter varenda sekund jag får med min älskade familj trots att det kan vara tufft emellan åt. Jag vill iaf att ni ska veta att jag aldrig menar att vara elak, jag har en tendens att vara något bitter ibland. Ni är en bra grupp, ni är som tonåringar ska vara och jag måste försöka komma ihåg att även jag fortfarande är tonåring men kommer aldrig gå tillbaka till att bli den tonåring jag en gång var. Jag är tonåring men samtidigt mamma, jag tillåter mig själv att vara ung men när det kommer till de viktigare sakerna måste jag ta itu med dom och vara seriös för att kunna skapa möjligheter för en bra framtid för Tindra, Mats och mig. Så ja, jag babblar på som vanligt men jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Jag satsar på att lämna berga med bra betyg utan känslan av att jag inte gjort mitt bästa. Om det är någon annan som behöver hjälp, säg till så ska jag försöka hjälpa så gott jag kan. Det går alltid att hitta en liten stund över någon dag.

Tack för mig!
/N

Korvpanna

Nu sitter jag ensam i datorsalen medan de resterande bergaborna är nere och rider i ridhuset. Jag har precis skrivit klart mitt symbolarbete, ankhkorset. Den blev helt okej! Om jag inte vore galet trött och smått irriterad skulle arbetet bli bättre. Kan passa på att klaga på bergas datorer suger apballe. Jag är SÅ trött på dessa datorer, elle rättare sagt på det här programet (vad det nu heter).
Det var nog en av anledningarna till att jag fällde en och en annan tår på symbol-lektionen.
Nej, dags att gå ner och se hur långt brudarna har kommit. Btw, Flicka har fått korsförlamning så jag och Elin ska ut och promenixa med henne innan kvällsfodringen,stackars tjej!

Hej hopp i galopp! / O

Så var denna vecka slut.

Tiden flyger iväg, något som man ofta hör ifrån mig. Veckan är redan påväg mot sitt slut och det känns som om att jag inte alls hunnit med de sakerna som egentligen borde fixas. Nu gör jag iaf något jag har skjutit upp en längre period, lägga in bilder ifrån kameran på datorn. När jag var hemma med Tindra laddade jag in bilder varenda dag och bloggen var något jag tyckte var roligt att pyssla med. Nuförtiden hinner jag inte, speciellt inte när det är 2 bloggar som ska uppdateras men men.
Just nu tittar vi på film här hemma, eller ja det är reklam. Sen är det dags att sova och förbereda sig för en ny vecka i skolan. Jag hoppas att veckan blir en bra vecka, jag tycker om bra veckor men vem gör inte det? J har kommit hem ifrån Thailand så det ska bli roligt att träffa henne också! Känner att det här inlägget inte direkt blev som jag hade tänkt mig men läsning får ni även fast inlägget är skrivet med fruktansvärd grammatik. Tänkte slänga in lite på bilder på min fantastiska dotter ( som för övrigt har blivit riktigt trotsig, men när hon inte trotsar är hon så söt och glad att hjärtat nästan spricker av kärlek, eh what?)

Här kommer iaf lite bilder ifrån Tindras födelsedag. Dagen då min bebis blev en stor tjej!



/N

nu så!

FY FAN vad bra vi hade det igår! Tack så jättejättejättemycket Olivia för att du följde med! (jag sa ju att jag skulle glömma mp3-n i din väska xD )

Vi har bevisat att man inte måste supa sig stupfull och hoppa runt som ett gäng brunstiga kvigor på grönbete helt planlöst, det funkar lika bra att sitta ett gäng vid ett bord, äta, dricka, snacka skit och uppskatta den härliga sammanhållningen och stämningen som endast rockmusik kan skänka!

Bästa födelsedagsfirandet hittills, trots en vecka sent, men vad gör det, vi har hela livet på oss (tro mig, det fick vi också bevisat för oss när ett gäng pangisar kliver in och sätter sig xD ) tack för gott sällskap och en trevlig kväll, det måste göras om!



här är min tatuering förresten :D

skitbra senaste 2 dagar :D

Igår gjorde jag äntligen min tatuering efter 2 års väntan! :D den blev jättefin! :D tack till Hanna och Elin som följde med, ni är mina klippor, jag vet inte vad jag skulle göra utan er!

Oroa dig inte Olivia, det kommer bli GRYMT! :D

Ses på måndag, då är det stalltjänst! (...)

hittar inte kabeln till min kamera så ni får se den senare..

hajhaj


Harry B James

Utgång ikväll med Hectore på "Harry b james", det blir något nytt för mig. Jag brukar inte direkt besöka rockställen varje dag, men det ska bli intressant ;)
Det blir så roligt man gör det till. Jag är taggad!

Uppdaterar senare hur kvällen var :D / O

okej..

idag var bättre. mycket bättre. tack så mycket :)

ville bara säga...

...att det här har varit en av de sämsta dagarna på länge. allt började 8.40 imorse. tack så extremt mycket.

3HN är bäst. Så det så!

Måste påpeka att det har varit smått mysigt att komma tillbaka till skolan efter två veckor praktik och en vecka höstlov. Jag har inte direkt längtat efter skolan, lektionerna, proven, läxorna, leran, stanken utan vår klass, som är sjukt underbar!

Det är faktiskt roligt att varje dag ta sig till skolan bara för att få umgås med ER alla underbara människor. Det är en lycka att få gå i 3hn! Det känns lite som mitt andra hem, och det är jag stolt över :) Det är ingen som har en så bra sammanhållning som vi och det ska vara tacksamma för. Det hade varit ett rent helvete att gå i en klass där större delen varit uppdelade i små grupper, mycket tjafs och bråk förkommit, och man knappt kunnat varandras namn i klassen. Så, vi har det jävligt bra tycker jag!
 
Kommer dock bli mycket sorgligt i maj när vår klass inte kommer finnas mer. Vi kommer inte längre vara vår lilla skolfamilj. SNYFT! Men vi får ta en dag i taget, det dröjer ett tag innan studenten är här... hoppas jag. 

Puss och kram skumbanan O 

 
Och visst kommer det alltid vara så?!

Koh Samet

Nu har jag lyckats pallra mig upp till datorn en sväng, är det såhär det ska vara?
Gårdagens resa hem från Koh Samet var det värsta jag någonsin varit med om. Nu vill jag bara hem..
Trodde ett tag att jag skulle bli tvungen att åka till ett läskigt thaisjukhus, men icke. Det börjar vända. Om ni nån gång har drabbats av matförgiftning vet ni vad jag pratar om. Fy fan säger jag bara. 

Annars har veckan i Koh Samet varit riktigt trevligt. Bad och sol varje dag, förutom en dag då det regnade så mycket så jag trodde hotellet skulle ligga under vatten. Vi bodde ungefär 20 meter från havet så på nätterna kunde vi ligga och lyssna på vågorna..Nu ska jag svälta mig själv i fem dagar till vi ska åka hem. Aldrig att jag tänker äta nånting Thailändskt igen. Usch. 

Saknar er allihop.. Ha en trevlig skolvecka därhemma :)
 
 


jaha då är det väl bara ida kvar va?

Då var man 18 då alltså :D Visst är det bara Ida kvar? Fan va de suger å fylla så här sent. Å andra sidan kan vi nu börja tänka vad unga vi är! Ni kommer bli gamla så mycket tidigare än oss^^ haha!



Eftersom Hannapanna åkte till sandviken kl 7 imorse och elins idas stefan hade fest igår PLUS att vid 1200 lär de va en del kö, så tar vi krogen nästa helg, antagligen lördag :) Harry B James blir det, dom som vågar haka på, varsågoda, men det är ju redan konstaterat att vi har lite olika smak ;) Gör som ni vill helt enkelt!

Hela tjocka släkten har åkt hem nu (tack gode gud..). En gammal dagis- och lågstadiekompis var här ett tag också, lite kul, men känns så underligt eftersom man hade så mycket gemensamt då men ingenting förutom den tiden, nu.

Har demonterat soffan för de kommer en ny, och ska väl spela singstar med lillesyrran senare. Inte mycket mer till 18-årsdag, men det kommer mer på fredag (tatuering!! :D) och lördag HBJ!

Skola imorrn, ses då, puss och kram <3


RSS 2.0