Hej tjejer!

Vad kan det bero på att vi har blivit så dåliga på att blogga här?
Kan det ha att göra med att vi har skaffat liv istället för att sitta vid datorer hela dagarna? ;)

I torsdags träffade jag Bella under mitt möte med en jobbcoach i Globen. Hon och en kompis hade tänkt gå på genrepet precis som förra året, men i år var det tydligen inget, så det kändes bra att inte ha missat det!

Idag ska jag, Hanna, Knät och Mickey Mouse gå på Fair Erotica i Alvik, det ska bli skitkul :D

Har egentligen inget särskilt att rapportera, tänkte bara lämna en hälsning :)

Puss och kram, cykelram

Hector

Skånehälsning

Hej på er mina fina flickor!

Jag har inte pratat med någon av er på aslänge! Hur är det med er allihopa? Håller ni kontakten där hemma medans jag är borta?:)

Jag har det superbra här nere i alla fall. Kan lugnt säga att det här är det bästa valet jag gjort i mitt liv :) Utbildningen lever upp till förväntningarna! Fast måste säga att jag längtar till nästa år på strömsholm.. Det är liiiite långt bort det här och hösten i skåne är ingenting att leka med.. Men lärarna, skolan och hästarna kan jag inte klaga på :)

Även Diana trivs här nere, och sköter sig bättre än förväntan och vilket kapacitet hon har visat!! Dock så leder jag "Wall of Shame" med fyra vinflaskor.. vilket betyder en vinflaska per avfallning. Men jag är ändå rätt nöjd eftersom det bara är en avfallning per månad hittils och det är ju trots allt Diana vi pratar om :D haha

Jaja, det jag tänkte berätta är att jag är ledig en vecka över jul och tänkte komma hem! Vi kanske kan ta en återtäff, om inte alla ska iväg i mellandagarna eller någon dag innan jul? Om vi börjar planera redan nu kanske vi kan få ihop en middag eller något :D Jag tycker i alla fall det vore trevligt =) Någon som är på?!?













RSS 2.0