nyår!

Wiihu, nu är jag hemma igen! För alla som inte vet har jag spenderat fyra dagar i tyresö och varit hund/kattvakt, med mina fyra vänner :) Det har varit ruksigt kallt!! 
Vad är det jag ser när jag kommer hem?! Jo, ingen har uppdaterat bloggen! Fy skäms brudar.

Idag har det nyårsafton, det blir trerätters middag med mina vänner; till förrätt sallad, varmrätt fläskfilé och potatisgratäng, efterrätt kokosglassdrink med chokladkakaka. MUMMA! Det blir förstås sjukt goda och många drinkar, och självfallet skumpa vid tolvslaget.


Gott nytt år<3 / O

Min julafton

Hej allihopa! Igår var det julafton, det har väll ingen missat hoppas jag? ;)
Jag och la familla var i Vingåker hos min mormor och morfar. När jag vaknade på morgonen snöade det ute, det var magiskt, precis som det ska vara :D Till frukost blev det självfallet gröt och nybakat vörtbröd, mumma! Vi myste hela förmiddagen fram till kalle anka. Jag måste säga att tomteverkstaden är det absolut bästa, särskilt när de målar schackbrädet. I love it. 
Efter kalle anka åt vi julbord och sen öppnade vi alla julklappar. Vi tänkte att i år när vi inte är hela släkten går det nog ganska fort att öppna paketen eftersom vi bara var sex personer, men nej! Det tog 3,5 timmar att öppna alla jävla paket....Fatta  hur lång tid det tar när vi är 15 personer! Men jag är ialf jättenöjd med alla julklappar.  Stort tack :)
Jag fick bland annat en vinterjacka, kläder, presentkort på sf (twilight here I come) , twilightböckerna, pengar, skor, och smycken.

Hoppas vi ses snart för jag måste erkänna att jag saknar er, sådetså!
Puss och kam O

Lycklig!

Klockan är bara 10 men alla klappar är öppnade och jag är redo att gå till sängs (nästan iaf, är hur trött som helst). Lycklig och glad är jag, fick hela The Twilight saga i julklapp så nu börjar jag om med första boken. Fick lite annat smått och gott också och kan inte vara annat än glad. Tindra har däremot inte mått så bra och haft 39 graders feber hela dagen, hon hade upp mot 39,6 nu ikväll. Vi gissar på att det är hennes tänder som spökar eftersom 4 hörntänder håller på att komma fram samtidigt. Stackars älskling!

Nu ska jag titta på film, läsa lite och sen SOVA. Skönt!

Godnatt och god fortsättning.

/N

God Jul!

... på er tjejer! I skrivande stund sitter jag med Tindra i knät och Mats som dammsuger i bakgrunden. Vi ska iväg om en liten stund men först myser vi här hemma och Tindr får öppna lite klappar.

Hoppas ni har en riktigt god jul!

En bild från förra julen.



/ N med familj.


GOD JUL

God Jul alla söta 3HN:are !

Önskar sara med hästar


God Jul eller nått sånt (:

Det är så fruktansvärt skönt med lov så det finns inte! Diana verkar trivas i Sandviken också, inte så konstigt kanske, för vem gör inte det? I fredags trodde jag vi skulle få strunta i hästen och lämna henne på berga. Efter 2,5 timmars kämpande med en stregrande galen häst hoppade hon till slut in i transporten.. Inte roligt alls. Med blödande händer, ryggont och en lårkaka på benet hoppade jag in i bilen också bar det av norrut.. Som tur var stod hon som ett ljus hela vägen. "Dummar hon sig på vägen eller försöker hoppa ut, tvärnita eller slå ihjäl henne" var det sista vi hörde från Hellgren. Han är en sköning, haha. Väl hemma i Sandviken var hon lugn som en kossa. Jag har ridit ut varje dag, och det har gått som smort ! Idag tog jag en tur barbacka i snön:) Hur mysigt som hellst. 

Snart är det jul och jag har inte köpt en enda julklapp. Genomtänk som vanligt.. Alltid ute i sista sekund, kanske för att ständigt vara på jakt efter lite spänning? Ja självklart, hur kul blir det annars? Nej, jag skulle faktiskt kunna skita i julafton. Det är bara slöseri. Just nu känns juldan mycket roligare. Fest kan jag lova att det blir ;)

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR alla trehnare !


           
 






   

Vad vore världen utan musik?

I want it now
   I want it now
      Give me your heart
And your soul                                                          
   Cause I'm breaking out
I'm breaking out
        Last chance to lose control
                                                              

                                                                                      I dream in darkness
                                                                                               I sleep to die
                                                                                                         Erase the silence
                                                                                                 Erase my life
                                                                                   Our burning ashes
                                                                              Blacken the day
                                                                                          A wind of nothingness
                                                                                                      Blow me away...

3 dagar kvar :)

Hohoho, finns det några snälla 3HN:are här? Ja, jag tänkte väll det! 

Idag har jag handlar mina sista julklappar, lite sisådär i sista sekund för ikväll åker jag och min familj till mormor och morfar. Jag kommer hem på annandagen (torsdag kanske?). Ni får inte sakna mig för mycket ;) När jag kommer hem måste vi se twilight. I fredags var det tredje gången jag såg den, men jag har inte tröttnat, tvärtom.
God Jul allihopa. Hoppas ni får många fina julklappar :D
Puss och kram skumbanan / O


En svimfärdig eftermiddag

I finally got around to pierce my navel! Okej visst gjorde de inte så ont som jag trodde, men inte fan var det skönt heller.
Efteråt så gör min kropp precis som vanligt. sänker ner blodtrycket rätt ner i fötterna och gör mig totalt svimfärdig. Jaha, så jag lägger mig ner igen, ah okej, och får lite vatten. Mmm, bra okej jag har koll. Så ska vi gå ut. Ja men då räcker det med bara ett par steg för att bli svimfärdig igen, det svartnar för ögonen och blir helt tjockt och ringer i öronen så ja måste sätta mig ner på golvet för att inte falla ihop. Grattis. Bra jobbat hector! Ah men ett par meter senare slänger jag mig ner där en förvånad farbror sitter, och villigt flyttar på sig för att ge plats åt den invalida (makes us 2 elin ;) ). Lite mer vatten, en banan och två godisar senare, kan jag sätta och ställa mig upp utan att bli vinglig. Skitbra. Vad var allt det där tjafset om liksom?
Skitbra, duktig och trevlig personal, värt vartenda krona! Salong Snow, Vasastan, varma rekommendationer ;)
Elin blev totalinspirerad, så vi får väl se om hon kan få ett presentkort i julklapp :)

Mina klippor, de finns fan inga underbarare människor! I alla fall inte i min värld. Fan vad ni får stå ut med mig alltså!

Näe nu ska jag iväg på 60-årsfest^^ kul början av jullovet xD hahaha

puss och kram på er, extra kram till dig nikki, du vet varför :)

degig eftermiddag

Idag när jag kom hem var jag bara tvungen att städa mitt katastrofala rum. Det låg kläder överallt, gamla kvitton, prislappar, påsar, en stor karton med tonvis papper i, och vem fan vet vad mer. Nu ser det i alla fall någorlunda ut  och jag kan äntligen gå runt i rummet utan att kliva på saker :) Sen har jag bara legat och degat i soffan och tagit en promenad med världens bästa pysmys, dok i det kyliga väder *burr*.
Imorgon är det JULLOV och det ska bli sjukt skönt, det behövs verkligen några lediga dagar att bara få vara. Nej, det här inlägget var väldigt ointressant men det är kanske det som är meningen ;)
Puss och kram skumbanan / O


krullsara

Här är en bild på mitt krull som lovat !


Israel/Palestina

Bajs. Jag är grymt skoltrött. Huäääääääääaaaaaaaaaauuuuu

Fjortismamma nr 1

Ja J! Jag är fjortismamma nr 1. Vi var på bio igen ikväll och såg självklart Twilight. Ja, vad ska man säga. Jag skäms nästan för hur bra jag tycker att den är. Nog om det, orkar inte skriva.

Vi syns imorgon!

/N

Fjortisbarn

Halva treHN har förvandlats till fjortisbarn. ÅÅåh han är så het! ojoj


Maskerad

Igår var jag på den efterlängtade maskeraden nämligen min kompis Alice 18års fest. Temat var film. Festen ägde rum på en båt (med något namn som jag inte kommer ihåg) som hon hade hyrt vid münchenbryggeriet dvs, utsikt över hela riddarfjärden. Mäktigt! Jag och tre kompisar anlände runt tiotiden och vi satte såklart genast igång att dansa gärnet. Det var sjukt mycket folk och bastvärme, men GALET roligt. Många var utklädda som catwoman, mimmi, tingeling och figurer från grease. Själv var jag batgirl, batmans "flickvän". Thi :) Grymt najs fest!
/ O


Min otroligt heta outfit.


Eclipse.

Tack för i fredags tjejer! Filmen var helt underbar, den håller helt klart upp till måtten trots att böckerna fortfarande är oslagbara. Det lutar åt att det blir Twilight i helgen igen, jag kommer inte kunna hålla mig. Fler som vill följa med?
Förtillfället ligger jag i soffan och läser Eclipse (tredje boken), den är myspys och jag hoppas få börja på den sista boken. Nästa film kommer btw inte ut fören om minst ett år. Hur ska jag klara av det?
Haha, nu börjar minsann tonåringen krypa fram ur mig igen. Tack vare er 3HN (3TS)!

Ha en fortsatt bra helg!

/N

Härmed...

...döper jag om oss (lägger till som mellannamn om inte annat) från 3HN till 3TS (the Twilight Saga)

KÄRLEK <33

Twilight orgasm

till att börja med( det kommer flera) vill jag bara tacka johanna för att hon är så hemskt underbart gullig att hon körde invalida mig hela vägen hemifrån till stockholm och sedan hem igen! tack tack tack för annars hade jag missat den jätte trevliga kvällen med den underbara filmen ( som jag tvingat min systers pojkvän att bränna åt mig)
sedan vill jag tacka nikki och hector för att de kom med den mysiga idén att gå på bio.

kärlek är en konstig sak det ,finns så många sortesr olika kärlek. den jag väntar på kommer jag nog aldrig att finna (kanske någon nästan lika bra) men jag har ju er :)
puss och kram
/TE
idag känner jag mig så himla lyklig. Jag har blivit knuffad av mina hästar så jag landade på foten, ridit fast hästen gick skänkelvikning så fort jag drev eftersom jag bara kunder driva med höger foten. på måndag blir jag av med cirka 800 spänn men lycklig ändå :)
vi ses på måndag ( av någon konstig anledning längtar jag ) hrm kan var twilight ettan :P

I´m in löve

jag Edward & twilight                /O

Förlåt!

Förlåt då Hoctåre. Det finns många fina ord för det. Men i slutändan visar det bara att TWILIGHT ÄR BÄST.

It's not an obsession...

...it's a devotion, a religion and a lifestyle!

                                                                         
                                                                                  




En trött mamma.

Ja, det är precis vad jag är förtillfället. Nationella gick inte alls bra idag och nu sitter jag och försöker skriva samhället eftersom jag inte ens har börjat än. Egentligen behöver jag göra religionen också, antar att de får skrivas färdiga under helgen istället.
En rolig sak är iaf att imorgon ska vi på bio tjejer! Äntligen ska jag få se älskade Twilight som för övrigt är min nya "besatthet". Det blir nog en fin fin kväll skulle jag tro.

Nej, jag måste verkligen plugga.

/N

lyckospark

Lycka till imorgon brudar på nationella provet i svenska. Skriv så det ryker!!
Jag vet att ni kan.
/ O

Det blir en bra helg :)

Att börja helgen med lite religiösa plikter (Twilight, för 5:e gången), kan helgen inte bli annat än bra!
Lördag får det faktiskt bli julklappsshopping för hela slanten (och lite därtill, suck jag är fattig som en kyrkråtta)
Söndag drar jag till Östnora och provkör Maddes shettis :D håll tummarna för mig tjejer, det här kan bli bra!


Myror i brallan

Gud vad jag blir sugen på att rida.. Det känns som det var år och dar sen, men egentligen har det bara gått två veckor. Jag är rastlös! Visst jag är ute och går men det är inte samma sak som att rida, definitivt inte lika roligt. Jag hoppas att jag bara behöver stå ut med bandaget i två veckor till, sen blir det full fart på mig igen, ni får se upp! 
Längtar jättemycket efter att rida min farbrorbarbror :) 

Puss och kram skumbanan / O



 
Mitt allt - Ageless "Lorden"

ett efterlängtat jullov är snart här

Jag tycker att vi ska ge lite kredd till oss själva. Denna termin har verkligen varit blod, svett och tårar. Och ja, vi har minst sagt kämpat, klart vi klagar lite emellanåt men det måste man ju få göra. Snart är det jul och jullov, jag tror nog inte att jag är ensam om att det kommer väldigt lägligt och efterlängtat. Vi får inte ge upp nu mina damer, hur mycket det än känns som om att slutmålet är flera mil bortåt, vi kommer stå ut och rätt vad det är så springer vi ut med våra studentmössor i högsta hugg och 2.0 i slutbetyg, fan vad bra vi är !

Jag tycker alla ska skriva lite fler inlägg föresten, vill ha något roligt att läsa efter skolan.

S



För vi är ju bäst, lr?

Helgen har varit perfekt! Vi ägde skiten ur alla på julshowen, Jag har hoppat Diana och det gick kanon, Jag hade en supertrevlig utekväll igår med den bästa, Skolan går sisådär men det ska det bli ändring på !
Stämningen är lite låg i klassen nu, alla är vädigt trötta. Men vi fixar det här brudar ! För vi är ju bäst, lr ?

Pusspåer  / J


I´m going down

Julmarknaden, showen och cafét blev en succé! Alla ni som var med i showen ägde, då menar sjävfallet brudarna från 3HN; som alltid äger allt och alla ;)
En hektisk dag men smått roligt var det ialf att stå och agerea cafetant. Under fyra timmar fick min hjärna träna huvudräkning under total koncentration, det märktes att den blev trött efter några timmar ;P  Efter städande och fixande var det äntligen hemgång. Min tanke var då att plugga skiten ur mig, vilket jag gör varje dag nuföritden, men vad händer när jag kommer hem? Jo, jag lyckas somna i soffan och sover några timmar, dvs att jag vaknar klockan nio på kvällen. Jag hade inte alls lust att plugga. Där sprack ännu en pluggtid som jag hade behövt.

Jag måste plugga för att få de betygen jag siktar på, och får jag inte det har jag inte ansträngt mig tillräckligt nog. Det går inte att bara strunta i beygen för jag vill ha en framtid, slippa bli sopgubbe eller hora.   
Hela veckan har varit hård/kaos och jag mår psykiskt dåligt av alla läxor, julen, fingret och tiden. Hur ska jag hinna? Ha ork att plugga, plugga, plugga? Köpa julklappar? Försöka ha ett liv? 
Jag orkar inte mer.. jag förstår varför vissa väljer att hoppa av skolan, det gör jag faktiskt! Jag pallar snart inte mer, men jag ska försöka. 

Godnatt vänner     
/ O

We have survived! :D

Den här veckan såg inte bra ut i måndags. Inte ens förra fredagen mådde jag bra inför den. Men nu sitter jag här, lördag kväll och har överlevt. Och som det såg ut när jag åkte från skolan så har de flesta av er andra också gjort det :) vilken tur hörrni, så vi kan gå klart den här terminen. (...).

Jag känner mig duktig som har varit med i skolan och bakat och fixat, pluggat mer den här veckan än någonsin, SAMT tränat inför julshowen ons, tors och fred.

Showen gick jättebra (rev bara en boll av ren klantighet), lilla hästen min var dock jättesvullen över ögat imorse, så travsara kom och klämde ut en massa var ur den, och spruta in streptocillin, så det blev iaf lite bättre. De skötte sig väl, och bravur och famfar till Frej som gick 11-12 med folk, sen på showen vid halv, luciatåget vid 2 och sen med mer folk ett tag till!

I pausen så fick Ewa och en tjej tag i mig. Tjejen (Madde, höggravid) behövde hjälp med sin och en annans shettisar som behövde köras nu när hon inte får göra det med 6 v. kvar till förlossning. Ska höra av mig och komma dit för att provköra ett par gånger innan vi bestämmer oss för om vi ska skriva kontrakt på att jag tar dom som jobb alltså, med typ 90:- i timmen :D om det går VÄLDIGT bra, så kanske jag till och med kan få tävla dom! :D

så håll tummarna för er lilla hectåre, som t.o.m. fick en SLANT till sitt boende av nån mystisk beundrare/fan..
haha klockrent xD puss och kram på er

TRÖTT.

Jag är helt slut, jag har varit så trött de senaste dagarna att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Jag håller med Hector, antagligen går någon av oss in i väggen innan studenten. Det blir troligen jag, vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom vårterminen och fortfarande nå mitt mål med 20.0. Jag ska göra mitt bästa iaf!
Imorgon har vi muntliga nationella i Svenska B, åtminstonde hälften av oss (vi som är lite bättre än den andra hälften). Jag känner mig halvt förberedd, har suttit hela kvällen och pnulat men jag måste öva ännu mer. Inte ikväll dock, det är jag på tok för trött för.
Tindra följer med till skolan imorgon, jag har åtminstonde pratat med alla berörda den här gången och jag hoppas att det är okej! Skulle egentligen pratat med Lave men jag hann aldrig göra det. Som som sagt, lite för mycket just nu. Massa plugg och julmarknaden på lördag. Hej och hå! Peppar, peppar ta i trä ;) Haha, bla bla bla

Det mest fantastiska i mitt liv!




Godnatt!

/N

Nej vadå "utsliten"?

Näe vi har inte alls mycket att göra. Eller tänka på. Det var ju bara svenskan, matten, religionen, samhällskunskapen, (+ engelskan för oss snillen) och lite kemi nånstans däremellan. Sen eftersom det inte är så mycket så tycker jag att vi passar på att ha julshowen och marknaden på lördag, så att vi kan få chans att stanna efter skoltid för att baka och koka och städa och pynta och pyssla OCH träna inför showen.

Det har verkligen byggts upp en stor, hård vägg framför oss. Vad den är gjord av, eller hur den är konstruerad exakt, vet ingen. Men att det finns där, oh ja, det är ett faktum. PANG, någon drog av startskottet.




Nu återstår det bara att vänta och se vem utav oss som springer in i den först?


RSS 2.0