Oj en grej till bara

Och vilken grej sen!

Jaha, NU får man tydligen börja ha egen hund på internatet på Berga. Varför missar vi alltid allt bra/får alltid börja med all skit?

Inte för att det skulle ha spelat mig nån roll så, eftersom jag inte bodde där eller hade egen hund att ta med. MEN ÄNDÅ!!

Jävla bajs. På allting.

/Hector

Blandad kompott!

Uppdatering från Hector:
1. Var på körkurs hela helgen, otroligt roligt och jättebra instruktör, Carina Mattsson. Men den personliga prestationen annars gick åt helvete. Hästen var som en genuint envis skänkeldöv ridskoleshettis och lyssnade inte på mycket alltså.
Men på vägen tillbaka till stallet från träningsbanan så kan man ju vara lite duktig. Men bara för att det är platt underlag och ingen tittar på -.-'
Han har ju iofs gått typ 2 gånger på en månad, stått ute dygnet runt och hunnit äta sig lite fetare. Klart han kan vara seg men han ska ju inte totaldissa en ordentlig rytning och pisksnärt, fler än en gång? :O tillslut tog Hectåre det personligt alltså.

2. Har äntligen bokat tid för handledarkursen, den 10/8 blir det, och sen jävlar ska jag göra vägarna osäkra! :D

3. Har blivit ombedd av körEwa att köra russen+klurix :D det blev till att göra allt man kunde för att lösa transportfrågan, men tillslut kom jag fram till att jag kunde få låna Ewas cykel från skolan, då blir det ingen fara. Ska passa på att köpa nya draglinor till Yrpa när jag ändå får nära till Lillhästen. Känns kul att blivit frågad att hjälpa till, och om man har gjort det en gång kanske man kan få göra det flera gånger? :)

4. Har precis beställt ett fett lass böcker, filmer och musik från cdon, allt ifrån Harry Potta till Hem till Midgård. Det ska bli lite roligt. Måste samla på mig lite grejer att ha med mig hemifrån :D

Nej nu ska jag dra bortåt Farsta till :)

Hoppas ni har det superbra tjejer! Ha en fortsatt glad sommar så hoppas jag att vi kan ses nån gång snart, fett sugen på TORÖ!!! :D ;)


Hej där ute i världen?!

Jaha då är man hemkommen från Hultsfred och börjat jobba igen, idag har jag bla. klättat bland taggbuskar och blivit nästan uppäten av broms.....Häääärligt med sommar ;) har egentligen inte så mycket att säga mer än att jag lever och jag hoppas vi kan ses snart igen alla tjejorna =) jag kommer eventuellt ha en lägenhet lite grann v.30,31,32 så då skulle man ju kunna passa på dom som känner för det?

Btw så ha jag också kommit in i Uppsala till hösten xD och får min "lägenhet" eller snarare rum på 20kvadratmeter från och med den 1 september så då blire bye bye Berga för min del ;)

Ha de så bra nu sötnosar och njut av det härliga vädret! :D // M

Hej och hå i det grå!

Det verkar som om alla har ett bra sommarlov/semester även fastän vädret är dåligt. Det är det i alla fall dåligt vädret i Sthlm! Som de flesta vet jobbar jag hela sommaren, men är ledig lite då och då. Då passar jag på att vara extra länge i stallet eller umgås med vänner :) Men det är typiskt att det ska vara dåligt väder bara för att jag är ledig, suck.
Idag har jag faktiskt införskaffat mig en digitalkamera, tjooho! Nu kommer det fotas som bara den eller ja, från och med imorgon ;) Sen åt jag och mamsen i kungsträdgården på restaurang. Mysigt med sommar.
Coolt klipp som någon (sara?) länkade med hoppningen, men jag måste bara påpeka att det var 2,40 m. Höhö ;P

Hoppas vi ses snart flickor!

POK / O


halluuu fliickor :)

hur är det med alla?
jag har precis kommit hem från min fjällvandring och sitter nu i stugan (borde rensa ogräs) och gör ingenting :)
GRATTIS NIKKI :)
jag känner mig iof rätt nöjd med min vovve som jag ska hämta på tors :) en bordercolliie på några år som jag ska ha på foder ett tag för att se om jag hinner med en hund :D
det är underbart härligt att vara här uppe, det är alldeles lugnt och doftar så härligt  men nog med filosofiska tankar
vi har bytt schema i ladugården!!!! hoppas hoppas hoppas att det går igenom just nu är det på prov och vi börjar för det första klockan HALV SEX helt otroligt! så nu hinner jag tillochmed hem från krogen utan stress på helgmornaran hehe
 men skämt o sidå så är det underbart :)

och jag är ledig både måndag o tisdag nästa vecka någon som känner att den vill hitta på något typ grilla? jag är helt inne på den, har iof hunden som gärna vill vara med :P
detta gäller då även ange såklart :) som iof säkert inte ens kollar den här sidan



vi hörs allihopa

pusspuss /TE

2,35 är väl ingen höjd.. eller?


plep

Blir alldeles målös varje gång jag ser detta ekipage. Edward Gal och Moorlands Totilas. Man blir näst intill gråtfärdig. Så vackert ! Inte hel ocoolt att rida ett kür program på 82.92 % ..

/S


..................... lever ni?


Lyckliga icke-familjen

Trots att jag är superglad för Nikkg's skull så är jag fullständigt nöjd med att vara barnfri i åtminstonde 5-10 år till så jag får leva mitt egna liv först. Tänkte börja med att hoppa bungy jump i Nacka Strand med Emil och några till :D
Så därför får jag helt enkelt ta och ringa Ungdomsmottagningen och förnya recept på lite knark så jag håller mig ett tag till haha.

Sitter och lyssnar på en låt som jag nyss bifogade i min egna blogg, Tommy Nilsson - Dina färger var blå. Så otroligt mysig låt, även fast Tompa kanske inte är den sexigaste mannen som vandrat på denna jord haha.

Tänkte bara säga hej när jag nu ändå satt vid datorn. Hoppas ni hade det kul på kryssningen mina kära små vänner :D

Nu ska jag äta "frukost". Nån form utav lunch är det väl egentligen på samma gång.

Puss och Kram


RSS 2.0