Ett tappert försök

Så i fredags blev det alltså ett Bergabesök! Jag, Elin och Hanna var först nere i körstallet och pratade med Ewa en stund, och så fick jag äntligen pussa och krama på min lilla häst <3 USCH och FY vad jag saknar min lilla skruttKurt! Han fick äpple och morot av mig så han kom nog ihåg att han tyckte om mig också :D xD

Sen gick vi för att leta efter Steven (som självklart inte var där), men hittade Eva istället och fick hjälp av henne. Sen pratade vi med Birgitta också (Hej på dig!), som var go och rund :)

Det kändes konstigt, men samtidigt bra förstås att hälsa på. Birgitta tyckte att vi borde ha en picknick för resten av klasskassan i början av juni någon gång. Hur tycker ni att det låter?

Sist men inte minst, fick jag tillbaka ett mail om att jag inte gick vidare i anställningsintervjuerna till Grönan :( buhu, men det gör inget, jag har sökt till Skara Sommarland igår, så får jag flytta dit i förväg innan skolan börjar istället :P
Snälla snälla SNÄLLA kan någon se att jag KAN faktiskt göra (nästan) allt? Jag behöver ett jobb...

Men eh tja hoppas ni har ett bra liv därute i det tysta allihopa! Saknar er

Pusspåer //Hectåre


Berga-Besök!

Tjenare i mossen!

På fredag har jag tänkt åka till Berga och hälsa på och passa på att göra lite bestyr. Det känns bra, det var ju så himla länge sen nu! Saknar stämningen vi hade :)

Och så måste jag ju pussa på MIN häst! :D :D lilla knurtan <3

Det här verkar vara ännu ett oläst inlägg på en oaktuell blogg. Vad hände med alla effektiva författare? :P

Puss på skinkorna

/Hectåre


2010

Gott Nytt År 2010! Jag hoppas alla får ett härligt år med roliga upplevelser, och FYLLT av nya kunskaper osv osv...

Puss och Kram från ett hörn av Värmdö

//Hectåre <3


RSS 2.0