SKOLA OCH PLANER

Tänkte precis skriva ett inlägg om att vi borde ses och umgås, göra något roligt  när jag insåg att TE redan hade skrivit ett sådant inlägg ;) Men jag håller med, det är på tiden att vi tar och träffas och gör något kul! Varför inte ta och bestämma någon dag? Vi som har pratat om alla saker vi ska göra i sommar, det är dags att börja planera bruuudar :)

Jaja, några ansikten för jag i alla fall se idag i skolan :) Idag blir det matteprov och det får gå som det går. Jag har inte haft tid att plugga ett skit. Jobbet och hästen tar upp all tid, men vad ska man göra? Det är ju kul!
Tur att betygen sätts på fredag. Då kommer ännu en tegelsten att lätta från kroppen!

Nu måste jag springa till tåget. Vi ses snart! Puss och kram skumbanan /O

3:e gången gillt!

 ok nu försöker jag igen! jag har skrivit massor med snälla saker om allt och alla men nu är det tredje gången på två dagar och jag tänker ge upp och bara fatta mig kort.

Jag saknar er!!! vi måste hitta på något snart igen!

pusspuss /TE

Är det någon där?

Eller har alla gett upp på bloggen nu? Då blir jag minst sagt besviken på er tjejer!
Men så har vi ju äntligen fått ledigt från skolan, så det kanske inte är lika lockande att sitta inomhus vid datorn om man inte måste?

Tänker bara uppdatera med en rad och tala om att jag i alla fall lever vidare.

Ska provköra för Stockholmskusken imorgon! Håll tummarna!

Puss&Kram

//Hectåre


Mys^^

Vad mysigt det var hemma hos bini :) Tänk om man hade råd att bo så liksom.. Haha inte än säg?

Har precis varit hos Myran och jobbat, känner mig stolt som åker ut varannan dag nu och kör, till skillnad från typ två gånger i veckan. Äntligen känner jag att jag får ut lite energi ur honom! Maratonträning på Johannesberg nästa söndag inför tävlingen den 14:e :)

Håll tummarna för att tävlingen går vägen, och att han inte storknar som sist. Vi har oddsen på vår sida den här gången; lättare vagn, kortare dag, mer träning och lite mer mat.

Tänkte bara droppa ett inlägg eftersom det är glest mellan datumen känner jag.

Kram på er //Hectåre

life goes on, eller?

jag var på berga häromdagen, o gissa vad som har hänt sen vi gick ut? ingenting!! det ser exakt likadant ut enda skillnaden är att vi inte var där! helt sjukt! men men jag har iallfall blivit vrålsjuk o legat  i soffan sedan fredag kväll, höll på att inte komma hem efter mjölkningen då benen plötsligt började skaka och jag kom inte upp på ´cykeln utan fick sätta mig så snällt vid vägkanten o vänta tills musklerna började fungera igen..... lite jobbigt då jag var så trött att jag bara ville sova, men det kan man ju inte göra vid vägkanten precis!

imorgon ses vi ju allihopa igen, och jag röstar skarpt på att vi går å tar ett (eller 2,3)glas vin efter middagen på en trevlig krog ngnstans. gäller ju att passa på när vi alla är samlade.

pusspuss / TE
ps ni skulle sätt korna idag de blev så glada när de fick komma ut, ds 
pss vart var du malin jag hade ju lixom ingen mobil:P dss

Middag Hos BINI

Glöm inte Tisdag klockan fem hos Birgitta =)

Hoppas alla njuter av era pluggfria liv / M

Det finns inga fler ord...

...nu är det över. Fatta vad vi har slitit och kämpat, längtat och fasat, och nu äntligen tagit studenten? Det är helt sjukt otroligt och jag vet ännu inte om det är sant! Jag kanske bara drömmer, och vaknar om en liten stund och vi har precis börjat 3an? Jag kan inte skriva något mer just nu. Får ta det imorgon eller något. Tänkte bara att jag skulle uppdatera min facebookstatus och skryta för alla andra töntar som har hur lång tid som helst kvar, och på samma gång skriva in dikten så jag inte glömmer det.

3HN 2006-2009

Augusti '06 när sommaren flytt
till Berga vi kom för att testa nåt nytt.
Med 8 killar och 75 tjejer kan man förstå
att man började undra hur detta skulle gå.
Ett första år vi gick
där kunskaper om traktorer och gråsten vi fick.
Detta första år vi vandra'
skilda vägar från varandra.
Men '06 blev '07
och vi blandades nu
till nya glada grupper
av Bergas Häst- och Jordtrupper.
Av dessa fem nya klasser var en extra speciell,
och vilken jag menar förstår ni väl?
Den unika kretsen,
med BINI i spetsen.
Blod, svett och tårar
gäller för dessa MVG-dårar!
Vi vill tacka för tre händelserika år
och kom ihåg; att 3HN '09, är dit ni ALDRIG NÅR!!!

puss på stjärten mina kära studentvänner!!!!!! WOHOOOOO!!!!!
och grattis till Nikki, Olivia och Elin (och jag själv men det känns så konstig att säga...) till att ni är så otroligt starka och kämpar så hårt, så ni snor åt er ett var sitt stipendium! (är det någon som fattar hur man över huvudtaget kommer åt pengarna? :/ )

Håll i mössan!

Nu är det bara timmar kvar! I skrivande stund är det om 24 timmar tanken att vi ska stå och vara skitglada på ett lastbilsflak och ha tagit, vadå? Just det; STUDENTEN!!! Fattar ni brudar? Vi har klarat det!!

Det enda man kan göra nu är väl små fix och don inför morgondagen. Själv ska jag börja med att leta fram något att dra över sig för att inte bli dränkt på flaket. Om det blir att jag får sy en egen regnponcho av byggplast så fuck yeah det duger det med! :D Sen tänker jag ta en dusch och ett fotbad, göra ansiktsmask och sitta många långa timmar för länge med den. Äta god middag, lägga fram allt för imorgon bitti, och bara andas ut. Snart är allt över. Som att snabbt riva av ett plåster. Har fixat jordgubbar till imorgonbitti också, men hur (om) de smakar något vet jag inte än. Ska ta reda på det strax ;) Jag ska även försöka göra mitt allra allra bästa med att knåpa ihop en dikt/tal, har fortfarande inte gjort det :/ men det är ju inte heller helt säkert att vi har fått nån tid att göra det. Skit samma.

Nedräkningen börjar nu!

Pussar och kramar // Hector

ps. öva nu då på sången! ....och den ljusnande framtid är VÅR!

Intresseklubben antecknar

Enligt statistiken på vår blogg har vi som mest haft 90 läsare! Det är ganska coolt tycker jag ;) Vilka är det egentiligen som läser våra roliga/knasiga/tråkiga/flummiga/demprimerande inlägg? Kanske bergas elever, lärare, kompisar, föräldrar eller helt enkelt nyfikna människor? Trodde det bara var klassen som läste bloggen, men där hade jag väldigt fel. Igår besökte 40 personer bloggen, idag cirka 28 (än så länge). Kulkulkul ;)

Ses imorgon bruttor. Jag kommer bara för att ni är bästbästbästbäst, och för att jag ska besegra min negativitet (inte ofta jag är det, men men). Glädjen är störst och går först :)
Hoppas ni kommer också!!

Puss och kram skumbanan / O


Melodilöst

Ja det är verkligen bara förnamnet. Jag fattar inte hur man ska kunna lära sig den över huvudtaget? Texten ah visst okej, kanske. Men det är inte någon melodi alls. Det är ju skitsvårt att lära sig!! Här är ett klipp från Umeås körskola eller vad fan den hette. Öva nu för fan tjejer, ÖVA! Vi kan ju i alla fall försöka likna det så mycket som möjligt. Skippa kanonet och allt det där, satsa på att försöka få nån pejl på melodin och texten, sen får det gå som det går.
/Hector


Studentsnack blablabla

Bra att det blir musik på flaket N, annars hade det inte varit bra ! Men men vi får väl prata imorgon mer om vad vi ska göra för bus samt om hur vi ska utsmycka flaket lite roligt, och champange frukosten såklart. Vi har ju en hel klassdag på tisdag att planera.

Men förs och främst syns vi imorgon, och glöm inte mössorna !

/s

Hörni ni brudar!

Dags för lite allvar nu. Vi tar studenten på onsdag och som Hector så fint skrev sist finns det en hel del vi måste fixa. Jag har även hört rykten om att det inte finns någon musik på flaket vilket är ett måste eftersom det annars kommer kännas fruktansvärt pinsamt att stå där och hoppa till ingenting. Någon som vet hur det ligger till, i värsta fall kan Mats försöka sätta ihop något om han kan få tillgång till flaket innan.
UPDATE: Pratat med Anni och har fått information om att det kommer att finnas musik på flaket.

En annan sak vi måste planera är våran champagnefrukost på onsdag. Vi pratade om att ha den hos Malin eller om det är fint väder sätta oss på gräsmattan och mysa hela klassen. Men för att få ihop det krävs det planering och att alla bidrar med en slant till skuma/alkoholfritt och lite tugg. Alla får lov att hjälpa till annars kommer det aldrig bli av!!!!

btw Hector, haha. Låten går: För vi ska ta studenten, inte snart. Det låter skumt. Men men. Vi syns imorgon tjejer!

/N

Sist men inte minst

är det min tur att säga någonting om den kommande studenten. Men det finns inget jag kan säga som ni inte redan sagt. Så jag kan bara hålla med er om allt.

Däremot skulle jag vilja lägga till ett par andra saker;
--> vi måste fixa någonting att ge till BINI!!! :O
--> vi måste göra nåt jävla bus, Berga Ungdomsanstalt ex.?
--> någon form utav tal/spex för lärarna på studentlunchen? Jag kan antingen försöka komma på någonting själv eller med Nikki imorrn, eller så skriver vi ner något tillsammans på måndag. Vi kan ju inte lämna skolan utan att ha sagt ett par ord. HerreGUD.
NY! ---> Ett lakan eller nåt annat som vi kladdar ner 3HN, våra namn, "Dit ni aldrig når!" mm på, att hänga på lastbilen?

Till sist;
GLÖM FÖR I HELVETE INTE MÖSSORNA PÅ MÅNDAG!!! Så tycker jag att vi tar ton och sjunger För vi ska snart ta studenten på lunchen. Deal? Bra.

Puss på skinkan älsklingar // Hector


Dit ni andra aldrig når, dit 3HN har nått.

Håller med er andra, studenten är snart och man börjar få panik ! Det känns som en skjutts ut i livet på något sätt. Att nu är det dags att ta ett steg frammåt, vi har stått på samma säkra plattform länge.

Vi ska inte se våran student som ett avsked från varandra, utan som en start på en ny spännande framtid, där vi alla skall finnas med vid sidan om, som vänner. Att få en såpass bra klass hade jag aldrig kunnat drömma om, jag har fått många nya underbara vänner genom dessa tre år, och inte skall väl våran resa behöva ta slut här för att vi lämnar Berga? Nejdu!

På onsdag kommer vi stå där med våra vackra klänningar och fina studentmössor. Vi kommer gråta, kramas, skrika, klaga på lärare som gett oss fel betyg, ja allt. Vi lämnar berga, med både ris och ros. Men den största rosen är ändå våran klass. Denna rosen är inte av plast, men trotts det, så kommer den aldrig att vissna. ...eller hur mina vackra damer?

/ s

HJÄLP

3 dagar kvar till studenten, det är helt otroligt! Jag både vill och inte vill. Jag vill lämna Berga och slippa allt plugg, men jag vill inte lämna er. MIN UNDERBARA KLASS! Det kommer kännas sjukt konstigt att vakna upp på torsdagen och inse att vi aldrig kommer ses igen i skolan, äta lunch i matsalen eller sitta i samma klassrum. Alla dessa timmar vi spenderat tillsammans i skolan är helt plötsligt borta, vi kommer inte längre träffa varandra cirka 6 timmar om dagen. Det kommer bli tomt "/ Men vi får glädja oss med att vi är fria och kan göra vad vi vill, även om tanken skrämmer mig.
Vi måste lova varandra att hålla kontakten och ses minst var 14:e dag, det är ett måste. ANNARS....

POK SKUMBANAN/ O

ps

nu läste jag Johannas blogg o då blev jag alldeles ledsen, så glöm mitt positiva inlägg (elr ja nästan iaf) för jag kommer bara gråta hela studentdagen iaf, hur skönt det än ska bli att få börja leva ett riktigt liv så kommer jag att sakna alla dem som jag kommer tappa kontakten med, jag räknar inte in er brudar för vi skulle bara våga tappa kontakt med varandra!!
utan alla andra människor som inte betyder tillräkligt mycket för att man ska orka ringa dem ngn gång i veckan o snacka skit.... men så blir det "livet är fullt av avsked det är de man aldrig tar farväl av som räknas" (där kan ni räkna er själva)

pussokram
TE

AAAHHHH

snart brudar, inte om en månad eller en vecka eller utan SNART går vi ut!!!!
typ om 3 dagar, panik? JA!!
hm..... vad sägs om att ha hemmafest ngn gång innan slutet? eller gå ut ivkälll?
ja är iaf taggad till tusen på ALLT

pusspuss
/TE

Skiva!!!

Jaha jag börjar då. Var det någon annan än jag som tyckte att den var fullständigt lyckad? Jag tyckte i alla fall det, jag är sjukt nöjd med den! :D
Det var kul när jag och Hanna och Håkan satt och snackade och sjöng schlager i sofforna, för Håkan kunde verkligen varenda jävla låt, han är fan värre än mig! Och så gick han upp ibland och dansade, helt seriöst med schlagermovesen och allt! Skitskön snubbe där alltså! :P
Däremot var den där gubben med blå skjorta instoppad i byxorna inte lika fräsch. Han var rolig att kolla på men fett läskig :/
Och ja, för att komma till erkännandet. Jag gjorde det jag hela tiden säger att jag aldrig gör. Jag dansade. Inte fan gör jag det bra, men det var kul. Jag skulle aldrig ha gjort det utan att ha varit så pass påverkad som jag var, pinsam obekväm känsla usch. Men efter en promille eller två så gick det väl an, och det är bäst när det är svängig glad musik som man kan sjunga med till, till skillnad från det rummet vi åt i, jag diggar inte fjortis-dunkmusik.
Men till största delen av kvällen satt jag i soffan och sjöng tills jag tappade rösten, jag är fortfarande hes :P

På väg hem tog jag och Micki bussen från medis till gullmars och tänkte byta till tungelstabussen. Men vi räknar med att efter den har stannat vid torget så skulle den åka runt till terminalen, men nej då, den börjar vända runt och kör mot enskede industriområde och vidare. Så det blev till att hoppa av direkt vid nästa hållplats och vänta på nästa tillbaka. Som tur var gick den bara 11 minuter senare och vi fick ändå vänta i gullmars på tungelstabussen. Väl hemma vid 4 på morgonen var jag nästan inte trött alls, solen började gå upp och fåglarna kvittrade, det hade nästan varit mysigare att bara sitta och njuta av morgonen och stanna uppe resten av dagen. Men nej det fick bli så att man kröp ner i sängen bredvid en varm och mysig pojke istället, och det slår inte heller helt fel! :)

Älskar er brudar! Studenten om en vecka! Kan ni förstå det!?!?!? Inte jag i alla fall!
Vi ses någon dag, puss på skinkan <3 // Hector

En sjukt rolig skiva

ska vi se till att det blir! Tagga tagga flickor ! ;) Det är det här vi kan allra bäst!

Skååål!          / J

Bilder!

Här är lite bilder från tävlingen! :)

Inkörning i arbetstrav


Det gäller att hålla koll på vart man ska



Laget uppställda efter prisutdelningen (2 hästar fattas, min Myran och GB)


Blivande proffskusk?

Igår började alltså dagen för er kusk klockan 04:15 med att hoppa i kläderna, bilen och sen åka till stallet för att lasta hästen och dra iväg mot Johannesberg!
Hela laget är grönt så Madde lärde oss hur man startanmäler, och sen lastade vi ur och började förbereda oss för start. Första startande var Tessie med GB runt halv 9 med dressyr. Hon har varit så otroligt nervös, men det gick hur bra som helst för henne, hon placerade sig 3a och 5a i både dressyren och precisionen individuellt, om jag minns rätt.
För mig gick det.. sådär. Värmen plus det faktum att jag har varit sjuk och inte kört så mycket innan den här veckan då jag har kört ganska hårt gjorde att energin i den lilla hästen inte var hög. Fick inte fram honom över huvudtaget, så fick lite för många straff i dressyren enligt egen åsikt, plus att jag blev så frustrerad över att jag inte fick fram honom i precisionen att jag tappade koncentrationen och rev två bollar i omkörningen. Det var inte många som nollade, så om jag bara hade brytt mig om vägarna och låtit honom travat i sin egen takt så hade vi kunnat hamna långt högre upp än vad vi gjorde. Men det var typ bara 5 som nollade i alla fall och jag hade så jävla tidigt startnummer att om jag hade kört senare och vetat om det så hade jag kunnat satsa på nollan och gjort bättre ifrån mig... Men men, det gick ändå väldigt väldigt bra för att vara helt gröna kuskar allihopa och vi placerade oss 2a med laget utav 6 lag anmälda. Gotland vann, och vi slog arrangörens lag, så vi är ruskigt nöjda med oss själva! Nästa år så jävlar! Ska se om jag kanske har kört honom lite bättre inför den och klarar det bättre, eller får tag i en annan häst? Kanske ska vi även ställa upp och köra i maratonet den 14e, men då är grejen att det är lite halvläskigt med enaxlad vagn, välte ju nästan med Darwin här i veckan...

Men det här ska nog gå bra! Hector har debuterat inom körtävlingsvärlden, och detta är bara början! Vänta bara, om ett par år kör jag i landslaget ;) haha ha det bra ridnördar! :D

Så fort bilderna läggs upp på Stockholms Körsällskaps hemsida så ska jag ta ett par därifrån och lägga här så ni får se! :) Puss på er, vi ses på måndag <3

Hereg*d :D

Jag har precis käkat två portioner spaghetti för att se om att äta så att jag spricker kan bota min bakfylla, jag mår illa! och det är inte roligt att mjölka då ska ni veta. jag skyller på rödvinet....
snart är det skiva och jag längtar till att se allas fina klänningar, då jag inte har någon själv :S
(att skriva går sådär eftersom nikita jobbar hårt för att få tag på mina sista  spaghettistrån )
jag tycker verkligen att det är så sjukt roligt att jobba nu, igår när alla andra tog fika på antons order och vi egentligen inte hade rast så kunde jag bara inte sluta städa, det blir så fint och alla blir så glada när de ser att det är rent :)
tyvärr är det jag och helena som jobbar idag vilket innebär att vi kommer göra alldelees för mycket extra-arbete och aldrig kommer att komma hem...
nej nu måste jag gå en promenad så att jag blir av med mina spaghetti-kalorier, dessutom håller jag på att få värmeslag, bordet snurrar framför mig. det här inlägget var egentligen helt onödigt men nu vet ni vad jag gjorde kl 1231 idag .^)

pussochkram skumbanan
TE


RSS 2.0