Nu är det vår och alla bittra miner ska bort !

Vad är det jag läser? Bitter stämning i 3HN såhär innan studenten! Det där är ingenting att hänga i julgran tjejer, det finns viktigare saker att slösa tid på! Jag är också lite lätt irriterad men vad hjälper de? Nu ska vi vara glada!:)

Nån mer än jag som hämtat ut studentmössan förresten? Min var iaf superduperfin:D

Nu lämnar jag sthlm i två veckor och åker hem och vilar upp mig. Sen blir det sista rycket med skolarbetet och vi ska umgås som vi gjorde förr mina underbara flickor ! Jag har tänk mig nån biokväll, lite singstar, en krogkväll och lite god mat ! Hur låter det?

Kanske ska signera inlägget med ett J också.



Slänger in en vårbild på min underbara ängel.


Det är lika dåligt stil att slå som att se på

Flickor flickor flickor. Okej att man begår ett misstag en gång. Det pratas ut och vi bättrar oss. Men att det upprepas återigen efter en kort tid är inte okej. Visst att en viss person är otroligt konstig enligt mig, hon slår. Men ni ser på. Ni stöttar upp hennes slag. Istället för att sätta stop och säga att det här som pågår inte är rätt. Hjälper till att visa vad som är rätt, stå upp för era närmaste vänner som inte ens får vara med.


Men istället så låter ni folk vara utanför. Det är inte bara hon som gör fel, utan ni är med i leken. Riktigt dålig stil. Tänk efter lite.

Tack och hej!!

Igår fick man höra ett och ett annat ord, vilket jag inte hade förväntat mig igen!! Trodde ni visste bättre, trodde ni var riktiga vänner. Trodde det var vi. Men eftersom vi har varit i den här situationen förut vet jag inte vad jag ska tro längre. Allt känns hopplöst. Hur roligt är det att inte få delta i något som bara vissa får?! Om ni själva skulle hamna i den situationen skulle det bli ett jäva liv, men ni har inte ens tänkt på det va? Hur det känns att inte få vara med. 

Jag blir så matt...
 
För mig är det självklart att alla får vara med!


Earth hour.

Glöm inte at släcka allt idag mellan 20:30-21:30, det är det minsta ni kan göra...

Haha

jadu olivia även om jag läste det en vecka sent kan ja säga att det ägde:P
haha jag har bara lust att skratta, allting är så roligt, jobbigt stressigt och underbart. perngar pengar pengar lite sprit och sen jobba igen. nej nu är jag riktigt sugen på att åka på resa. kom igen brudar vad roligt vi ska ha!!. bara vi, snygga italienare, lite dans och musik, mat och härliga dagar woho!
sola och bada med pinja colada (lite kallt och felstavat kanske men vad gör väl det?)
underbara liv och nej jag är inte hög bara väldigt övertrött:P
vi ses brudar
pussochkram
/ TE

Glad, glad, glad, glad!

Jag är ledig och det är det bästa som finns! Nu kan jag ta det lugnt med samhällen och sen bara vara ledig :) Tralalalal!
Puss & kram skumbanan! /O


ORKA

Jag orkar snart inte längre. Matte E går jättedåligt, det är mycket svårare än vad jag först trodde. Jag kommer aldrig hinna klart. Jag kommer aldrig lyckas få de betygen jag vill ha, jag orkar inte länge. Jag är nära på att riva sönder matteboken men det slutar bara med att jag sitter och gråter istället. JAG ORKAR INTE! Jag vill få ett jobb och ta studenten nu, men nej. Jag kommer inte kunna njuta av studenten fören jag fått ett jobb och jag kommer inte kunna njuta alls fören vi har flyttat och alla lådor är packade. Till råga på det måste jag jobba och spara lite pengar inför flytten. Vet inte hur jag ska orka, för just nu orkar jag inte ens röra mig.

Hej allihopa!

Studentflaket kommer kosta ungefär 200 kr ;D:D !! Säg de till allihopa! / Greenen :D

Påminnelse

Det är inte mycket vi ses nuförtiden. Projektarbetet och num är i full gång och alla har fullt upp med sitt, jag med! :) Idag blev det en kort rutt i skolan, tror jag var där i max två timmar ;) Ganska skönt att ändå få komma hem innan tolv, det är rena lyxen! Imorgon är det projektredovisning och jag är nog inte den enda som är lite nervös. Tänk om min presentationen blir dålig, frågor ställs som jag inte kan svara på. ÄSCH, det är inga problem för naturare som vi. Vi äger!!
Vi kommer sopa mattan imorgon, alla kommer stå där med öppna munnar och vara avundsjuka. Men det är inget vi kan göra åt. Tacka och ta emot, bocka och buga brudar :D Lycka till!

Btw, hur många 3or från berga åker på klassresa utomlands?
Svar: Den bästa! 3HN ffs.

Puss och kram er skumbanan, O

P.s erkänn att mitt inlägg ägde? HAHHAA


För att citera HästMalin:

Nu när solen tittar fram igen, vad händer i kroppen på hästen då?
Jo! Hypofysen som sitter i... just det, hjärnan, utlöser endorfiner som gör att man blir glad. Och sen skickar den signaler ner till äggstockarna, om att bilda hormoner, vilka då? Just det FSH och östrogen (och allt vad fan dom heter). Vad gör dessa hormoner då, då flickor? Jo, de drag igång hästens brunst!

Alltså, för att sammanfatta, vad betyder detta brudar? Jo, nu JÄVLAR ska vi med solens hjälp bli kåta!

Haha! Ett fyrfaldigt leve för våren och värmen! Hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!!!

// en solljuspåverkad Hectåre

STRESSAD

Är det bara jag som känner mig stressad inför projektinlämning samt redovisningen på fredag? Jag vet inte hur många timmar jag lagt ner arbetet, och ändå känns det inte riktigt bra! Jag önskar man hade några veckor till på sig....
Idag är jag ialf ledig från skolan, ska på infomöte i Sickla om jobbet på torsdag. Det kändes lite onödigt att åka till skolan för att vara där en timme och sen åka hem. Då kan jag lägga ner mer tid på redovisningen istället, men jag kommer imorgon!
Så idag får ni klara er utan mig :) Lycka till!

Puss och kram skumbanan  / O

För lite tid för mycket att göra (eller inte göra)

förlåt hectåre jag önskar jag var bättre på å skriva här:P
vilken olycka, du får berätta hur det gick imorgon.
jag VILL INTE ta studenten, är det ingen som känner som jag? jag vill bara fortsätta plugga och slippa jobba slita o betal räkningar. supa när jag vill komma bakis (full) till skolan och gå hem o sova (rida) på eftermiddagen det värsta som händer är att jag får g på ett prov som jag kan göra om nästa vecka.
MEN efter studenten kan man inte gå o lägga sig bara för att man råkat supa mitt i veckan eller för att man råkar vara trött, för då frå man sparken eller inga pengar och då kan man inte betala räkningar!!!
ni hör, jag går upp i limmingen!

just nu sitter jag o spyr på mitt projektarbete som jag har jobbat ca 7-8 timmar med den här helgen.. bajs bajs har bara kemi rapporten kvar weei (not)
ses imorgon girls
pusspuss
//TE såklart :P

Nån som har jaktlicens?

Så får den personen mer än gärna ställa in siktet på Klurix. Kan lika gärna ta Doffe på en gång.
Äh jag ska väl inte överreagera, men hästjäveln hade ju redan åkt den där lastbilen förut; så står jag i fram med honom när luckan fälls upp. Tror ni inte att han helt utan förvarning slänger sig bakåt och nästan sliter av sig grimman, vilken jag för övrigt håller i, och slår med världens kraft i mellanväggen? Grattis, Du har just vunnit en volymökning på 100% på Din underarm!
Det gör ONT. Så nu blir det till att jag ska åka in till SÖS akuten och få den kollad. Min misstanke är att det är en rejäl muskelbristning, men möjligen en liten spricka också, för det knäpper lite när jag viker upp handen bakåt. Men å andra sidan så sägs det ju att sprickor gör ondare än frakturer, och SÅ jävla ont gör det  inte. Jag grät ju inte eller så, och det ömmar bara i vissa lägen, och jag har sovit utan problem. Men men, jag är ingen läkare, och jag gör det här för min mammas skull annars kommer hon få hjärtattack eller nåt...

Men tjarå på er brudar sålänge //Hectåre

Heeeelg

Trevlig helg mina kära vänner! Det var roligt att få se en glimt av några av er idag, mer kommer det blir nästa vecka :) Nu ska jag åka och träffa mina gamla klasskamrater, det ska bli sjukt kul! Vi ska äta och dricka lite smått och gått, kanske kanske kanske blir det utgång. Får se hur kvällen blir, vi låter ödet avgöra. Eller inte ;P

Puss och kram skumbanan / O

Mm...

Död åt 5-punktsmetoden!! (läs min blogg)

Jaha då har man fått material för fysik A. HÄRLIG TJEJER! Jag är uppenbarligen extremt taggad för att läsa fysik. Nääee... Jag drar över till Elin på lördag så får vi försöka kirra ihop något :P Nu sitter jag i varje fall bara och har det extremt tråkigt, Micki sover.. :( jag skulle kunna väcka honom - igen - men han har jobbat natt så det känns liiiite halvtaskigt. Äh klockan är fan halv fyra. UPP OCH HOPPA! Det var ett kort, trist och desperat inlägg i försök att klämma in något på den eftersom de flesta har halkat efter märks det. Typ sara, typ TE (förutom det du skrev nyligen uppenbarligen), Olivia får undantag eftersom hon var utomlands. Typ Nikki har inte skrivit på länge heller. Vad är det här tjejer? Nu får vi ta oss i kragen och rycka upp oss! Det är bara 68 dagar kvar till studenten! :)

So long bitches! Nu ska jag.. Äh jag vet inte vad jag ska göra.

//Hectåre

Ni som ville åka studentflak!

Alla som ville åka flak, kan ni mejla mig era telefonnr. och personnr. Råkade slänga lappen.. kommer att kosta ca 250kr per person, min mejl är: [email protected] Tack! :) // Green

Fullt upp?

Det har inte blivit så mycket bloggande längre på vår kära hästnatur-blogg, men jag antar att alla har fullt upp med sina egna? Det kan i alla fall jag erkänna, det är jobbigt att skriva på två ställen samtidigt ;) Som ni kanske vet och förstår är jag hemma från Gran Canaria. Resan var underbar, det var som att komma till himelriket! Läs mer på min blogg om resan. Jag måste säga att det känns väldigt konstig att vara ledig en vecka när det precis varit lov, och ännu konstigare är det att vara borta från er, mina kära klasskamrater.... Jag förstår hur tomt det måste vara i skolan utan klassen, syftade på dig Elin och er andra som har num. Det är väl något som saknas?

Hemma hos mig blir det inte så mycket pluggande, varför vet jag inte. Men det blir inte bättre av att slutrapport-häftet är borta så jag måste ta mig til skolan och hämta ett nytt. Suck! Jag kanske får intensivskirva rapporten nästa vecka istället.

Meeen...

Det är nu bara 70 dagar kvar till studenten, sen är vi fria och göra precis vad vi vill. Själv har jag inte en blekaste aning om vad jag ska göra. Ligga hemma framför soffan tills jag inte längre kommer utanför dörren....Jag tror jag satsar på SVULLOMSEJD, det är det enda som duger för tillfället :D

Puss och kram skumbanan / O, Ollebolle (eller Olivia, för er som glömt vad jag heter) ;)

Det är tomt på skolan

det är tomt på skolan utan er! känns jättekonsigt att vara på lektionerna eller i matsalen utan att träffa alla er brudar.
Djursjukvården är iaf jätterolig tiden går fort, malin har inte upprepat sig hittills hectore :P
men för att klaga lite till har jag haft maginfluensa (eller nåt liknande) det gick iof sig över på typ 5 timmar så nu är jag frisk igen härligt! jag och rustler har blivit sparkade så blodet rann (rustler) så det lilla stoet får passa sig så att hon inte åker på en smäll snart...
Ikväll ska jag på bio o titta på Männ som hatar kvinnor, boken var jättebra så jag har höga förväntningar på filmen:)
just nu har jag twilight feber igen och sitter i bibblan o väntar på att sega damen ska komma o låsa upp skåpet så att jag kan sno böckerna!!
vi ses snart (hoppas jag)

pusspuss TE

Allvarligt...

...hur mysigt ser inte det här ut? Bergadagarna 2008 :)


RSS 2.0