En liten fågel viskade...

...att två bullar har lagts på jäsning i respektive ugnar av märkena BINI och JESI. Tänkte säga grattis och önska massa lycka till med nr 2 för Bini och nummer 1 för Jesi :) Hon blir en underbar mamma tror jag!

Sen tänkte jag bara önska er en trevlig festkväll imorrn, medan jag drar med mor och syster ut till landstället och myser bara vi tjejer :)

Puss på er <3

//Hectåre

PARTY - Snart så...

På fredag har vi planerat utgång för  umgås och ha roligt, samtidigt  ska vi passa på att säga "hej då" till Malin som flyttar till Uppsala och pluggar. Tyvärr kunde vi inte göra samma sak för dig J, men du bor lite för långt bort och har ju redan flyttat. Lycka till i alla fall, vi tänker på dig och Diana!
Vi har inte bestämt något ställe som vi ska gå till än, men det bestäms inom kort. Hoppas alla kan följa med, det vore väldigt roligt att se alla "gamla" ansikten igen :) Host host, känn er saknade!

Vi hörs och ses brudar! Puss och kram skumbanan / O


party party





Hallo girls, ska vi försöka dra ut på krogen tillsammans i helgen?

Hej alla flickor!

Hur mår ni!? Med mig är det i alla fall toppenbra! Känns som det var ett år sedan jag skrev här sist.. Fy skäms Johanna.
Som ni säkert redan vet, om ingen missat, så flyttar ju jag snart ! FLYINGE :D Vilket betyder att vi inte kommer ses nånting på ett helt år.. (Jag har inget lov och det är lite för långt att åka hem över en helg..) Så därför är det extra superviktigt att den här bloggen inte dör! =) Jag och Diana åker i alla fall om en vecka. På fredagen. Är så galet nervös så det är sjukt! Förstår fortfarande inte hur jag kunde komma in på min drömutbildning. Men jag hoppas det blir kul! =)

Nu kom idétorkan, så jag slänger in lite bilder ist. Det är roligare ;p Förresten, har jag sagt att jag har en sjukt underbar pojkvän och världens bästa häst? :D


Några bilder på min stjärna








 

Rubrik saknas.

Dagarna flyger fram och våran semester har precis tagit slut, eller ja. Jag blir nog hemma nästan hela den här veckan också. Det var ett tag sen jag skrev här men uppdaterar egna bloggen mer eftersom jag har svårt att komma på vad jag ska skriva här. Det vore roligt med en återträff men kanske något annat än krogen för en gångsskull så att jag också kan följa med?
För övrigt trivs vi bra i våran nya lägenhet, den är stor, ljus och underbar! Lillasyster växer i magen och Tindra har blivit så stor. Nu återstår det några månader jobb till innan jag blir mammaledig igen, vilket som njuter jag av livet.

Det gick inte så bra att skriva den här gången heller, hjälp mig?

/N

Mina vackra damer

Vad gör ni? Fullt upp för alla antar jag, men vi borde försöka blogga mer till hösten när alla resor och sånt är avslutat för jag blir lite nyfiken vart ni alla håller hus. Förutom ni som har egen blogg, era läser jag flitigt! Och en klassåterträff är väl minst sagt utav behov snart eller vad tycker ni? Middag och krogen as usual? Back on track så att säga.

Själv har jag flyttat hemifrån, vuxenpoäng till mig! Skulle gärna ha en inflyttningsfest men pjaa.. det är en etta och det är redan för litet när vi bor två pers här. Flytten skedde föresten till Kista galleria, för er som inte läst min blogg flitigt.  Man tar bara hissen upp ifrån gallerian, så det är riktigt centralt! Så om ni ska hit och shoppa så är ni välkommna på fika !

Kom föresten in på min utbildning här på IT högskolan Forum i kista. Datorspelsutveckling -3D grafik blir det, nördigt haha. Har ni kommit in på det ni ville, ni som sökt? Vad ska ni andra göra till hösten, jobba?

Ja kom igen nu skriv lite vad ni har för er snyggingar.

/s

RSS 2.0