Lyckliga familjen.

Jag vet att jag kanske betedde mig lite konstigt de sista månaderna på berga. Här får ni kanske förklaringen till varför:
Tindra ska bli storasyster! Jag växer så att det knakar och det gör även lillasyster som beräknas att komma den 25/11.

Livet är underbart





/ Ni vet vem.

Hjälp!

Är det någon som har Wejdmarks mobilnummer eller numret till ladugården? Paniiiik

/ O

WEJDMARK - TITTA HIT

Jag har glömt min mobil på jobbet så du kommer inte kunna nå mig där, men ring hem eller skriv på fejjan :)
POK / O


Kryssning !!!

gud vad jag längtar!!
det ska verkligen bli så himla roligt att träffa er alla igen lite grann som förut :D, eftersom jag vet att vi alla kommer ses snart (inte riktigt alla tyvärr :( ni som inte kunde måste! verkligen följa med på nästa påhitt!!) så har jag bara ett problem kvar.... kläder!! jag har inget att ha på mig och då menar jag faktiskt inget! jag chansar på att det är fler som känner som jag så vad sägs om att åka in och shoppa ngn dag innan tisdag!

i helgen ska jag ut på sjön och det ska verkligen bli så himla härligt, sola och bada tralala:) men nu ska jag ut och sola i min nya bikini som bara tog en timme att välja ut :P visserligen passar delarna egentligen inte ihop men de är så snygga var för sig så jag kunde inte låta blir att köpa dem....


pusspuss TE


Ett nytt liv till jorden...

Hoppas ni lever livet flickor, som mer eller mindre arbetslösa ! Själv har jag fullt upp med jobb och allt därtill, vad har ni för er? Hörde om kryssningen, vore skönt att partaloss lite med er flickor. Tyvärr har bangaren sara för mkt för sig, skall till frissan den 30, och jag jobbar båda dagarna, jag orkar inte jobba mer. Men vad ska man göra utan pengar?

Men jag har faktiskt en lite roligare nyhet att komma med, Chima har fölat! Min hingst är kommen. 10 dagar tidigare, så han är lite liten än, men otroligt vacker utstrålning. korrekt i alla ben och snuttar och skuttar. Chima är perfekta mamman trotts sina fyra år, så söta tillsammans. Dåliga bilder, fler kommer!

Han är alltså:

e: Cartier - Contender - Capitol l - Calypso ll
ue: Chandon ue: Juventus - Carpaccio - Cor de la bryere.







Bonusbild på älskade stallet och sadelkammaren jag städat så fint =)




Ha det bäst snyggingar.

/s

sova, eller inte :p

jag bara längtar!!!!!!!!! ALLT ni säger låter jättebra om allting, jag håller dock med O att det känns lite konstigt att skriva här men jag tror att det beror på att jag skriver så sällan,,,, som vanligt borde jag sova men haha jag är på så konstigt humör att jag snart skrattar på mig :D 
Nej nu avbryter jag det här innan jag flummar ut totalt....
imorgon ska jag hem o rida och se om min lilla dam behagar vara ohalt igen eller om hon fortfarande bara vill gå å lata sig och bli fet för det är hon kan jag säga
men nej sömn var det
vi ses snart!
pusspuss /TE

Återträff och kryssning nästa :)

Hej alla glada! Nu har jag och Wejdmark bestämt att vi åker på kryssning den tisdag 30/6- onsdag 1/7! Det blir kvällsavgången till Åbo. TJOOOHOO :)  Alla (3HN:are)  som vill får följa med!
Nästa vecka hade vi tänkt att äta middag någonstans också. Ja! Förslag på matställe? Och ja, ditt förslag om att vara hos din pappa låter jättekul Hectååre!

Puss och kram skumbanan / O

P.S Är det bara jag som tycker det känns konstigt att skriva på klassbloggen?

Fan vad tiden går

Det har redan gått en månad sen vi tog studenten. Egentligen ska det ha gått en och en halv :P
Jag får lite dåligt samvete över att det har gått så pass lång tid utan att ha sett er andra. Förra sommaren så kändes det inte som om det spelade så stor roll, vi skulle ju ändå träffas i skolan till hösten igen.
Men nu..? Jag har förstås haft rätt mycket för mig, tränat hårt med Myran inför söndagens andra deltävling i lagserien. Jag hade höga förhoppningar om vår prestation, jag var inte rädd för att det skulle gå lika värdelöst som förra gången. Men så självklart så händer det enda enda som jag inte kan rå över. Det spöregnar! Och visst, även om det hade varit uppehälle på söndagen så hade det ju regnat lite varje dag i typ en vecka eller nåt, så markerna (självklart bara gräsmarker) blev ju totalt förstörda. Visst hade jag tur som hade tidigt startnummer, men ändå, allt var bara en jävla lervälling, allt  var uppspårat så Myran gjorde precis som sist, och på typ exakt samma ställe. Han bröt av i skritten. Fattar ni vad pinsamt? I dressyren!!
Sen gjorde han det i maraton också, vi skrittade igenom typ ett helt jävla hinder och jag gjorde allt i min makt för att mana på och piska på honom, helt utan resultat. GUD vad jag önskade att jag hade kört antingen ett par, eller en stor häst...

Men jag fick trots skritten färre straff i dressyren än sist, och hade vi inte tränat och höjt fodergivan inför tävlingen hade han aldrig orkat igenom hela. Så nu har vi alltså haft både gassande sol i början på maj, och spöregn i mitten på juni (hur logiskt kan det bli?) så förhoppningsvis blir det till vår fördel nästa gång, men det är väl min vanliga tur och det kan jag glömma.

Näe nu blev det sådär långt igen, men så skriver jag så sällan så... Jag ska ha lite mer tid över nu till andra saker så jag försöker vara med på vad ni kan tänkas komma på. Jag ska försöka få ur pappa ur hans hus nån gång så kanske vi kan sätta oss på Kanalbaren i strömma och sen sova hos honom? :)

Puss på er //Hector

!

Jaha så sitter man här på berga igen, borde egentligen sova då jag börjar jobba om 6 timmar men känner mig inte riktigt trött. det känns som om jag väntar på något, och jag vet vad!! en återträff... nu när vi alla pratar om det bestämmer jag att vi ses, min kompis har hittar flygbiljetter till riga tur, retur för 2 kr jag vet lite dyrt men man tar ju vad man får:P vi kanske borde apa efter henne?
jag tror att alla de som saknar berga egentligen bara saknar vännerna där och det betyder ju att de inte har ngn kontakt med sina gamla vänner, då jag inte saknar berga så betyder det väl att vi har bra kontakt ändå:D (eller för att jag är här jämt:P)
jag saknar er alla iallfall och "allt går utom småbarn" så vi ses snart

pusspuss TE

En hälsning från norr

Tjenare gott folk ! Lever ni!?

Det gör jag och just nu känner jag verkligen det! Sitter här i soffan dyngsur och har lite smått ont i knäet efter att vi släppt ut hästarna i regnet. På dagarna gör jag inte alls så mycket just nu, är nyopererad så egentligen borde jag sitta stilla inne.. Men ni känner väl mig, och det funkar inte riktigt. I tisdags tog jag bort två bamseskruvar från knäet så nu kommer jag snart vara fit for fight på riktigt !! Annars vet jag inte riktigt vad som händer i sommar och jag har all tid i välden att träffa er underbara människor. Fast jag måste vänta lite tills jag få köra bil igen tills jag kommer ner :) ..Sen tänkte jag ha en grillfest här hemma så småningom, i mitten av juli hade jag tänkt. Närmare datum kommer senare så då får ni ta och pallra er upp hit till norrland! (=Ska erkänna att jag knappt saknar berga nånting heller, fler som känner likadant? Det är så himla skönt att känna att man lever och slippa vara inlåst på en jävla ungdomsanstalt!! (:

Pussåkramheladan / Den gamla hederliga kryckan

Slänger in en bild på min underbara häst också. Flyingeekipage till hösten?
peppar peppar, har ännu inte fått något negativt brev:D


Återträff

Ja igår gjorde några av oss i alla fall ett försök till en återträff, vi blev fyra personer hehe. Och med tanke på att dem flesta av oss numera är fattiga och arbetslösa studenter hade vi bara råd med pizza på ribby. Men det var ändå trevligt även om vi inte stannade där så länge, men när jag och wejdmark skulle gå kom de precis några bösare, så de var ju lite synd att bussen gick precis då hehe ;)

så mycket annat hände inte precis men nu får ni ta och skärpa till er tjejer! Nu får nu ju visa att allt prat om att vi skulle hålla kontaken inte bara var prat utan att vi faktiskt gör det också ;) så nästa gång någon orkar ta tag i nått får ni se till att dyka upp :D

Puss&Kram och Ha det så Bra i de tråkiga vädret ;P / M


Bästa klassen

Oh yes we are ?



/s

Bruuudar vad gör ni?

Vad gör ni brudar? Jobbar, steker kanske ? Själv så jobbar man. Bara pallra sig upp halv 6 på morgonen och jobba till 4, lagom segt, skall jobba i 7 veckor också. Aja lite pengar får man iallafall!

Ni har väl inte missat att trailern har kommit ut till nya Twilight filmen? Jag tror den har premiär i november, det får vi inte missa!



Ha det bäst ! /s

RSS 2.0