Händig jävel

Ja, jag är fanimej en händig jävel! Snart har jag byggt i princip en hel rockard helt själv!
Och jag ska tydligen ta upp min karriär som trummis igen, med hjälp av en polare till min låtsasmamma. Får se hur det går...

Det var något mer jag tänkte på, men jag glömde helt bort det :O

Här får ni lite underhållning istället, ha det så bra <3 /Hoctååre

Utgång






Ikväll blir det 360, jag är sjukt taggad :) Hoppas stället kommer vara najs eftersom vi ska ha stundenskivan där. Vi kollar in läget idag! Innan 360 drar jag och Miina till söderhof och dricker kall bira, det blir bra ;) Ha så kul ikväll, det kommer vi ha.
Nämnde jag att Jag är taggad?














Puss och kram skumbanan / O


Bajs!

Bajs, bajs, bajs, bajs i brallan, stor och populär.




Hahaha, bajs är mycket roligt. Håller ni inte med om det? ;P / bajsmannen

Ni är duktiga.

Gud vad alla har blivit duktiga på att skriva inlägg här på bloggen, till och med Jossan och Greenen har slängt in ett ord var :) Det är också bra att alla skriver vem inlägget är ifrån! WOHO!
Dagen har varit prima ballerina. Jag har varit i stallet, träffat vänner, bytt stav (i tungan), ätit, ätit, ätit, duschat, ätit, shoppat. Ta en titt på min blogg för närmare beskrivning :) Imorgon är det skola. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! MEN, det är tur att det är hästövningar. Jag kanske följer med på fredag, det låter lockande.

Puss och kram skumbanan / Olle bolle


Håller med...!

Håller med Sara, nyttighet släng dig i väggen! jag hatar den här lilla tävligen som vi satte igång för jag kommer utan tvekan förlora, har varit så onyttig i så många dagar nu så de e helt hemskt! men vet ni va ja orkar inte bry mig för tillfället ;) men en positiv sak som gör att jag kan fortsätta äta men förhoppningnvis inte bli groteskt fet är att konsum säljer sånna där cross trainers eller vad dom heter skit billigt, ska köpa!!! då kan jag fortsätta äta men hålla mig i trim ändå haha underbart! ;D


idag har det blivit shopping, massor shopping, för mycket shopping :S ;) kan ni läsa om i min blogg och precis som olivia förut så orkar jag inte skiva om allt igen hehe ;D

hoppas allt e bra me er ses i morrn ;D puss & hej svejs/ Malin ( se ja kom ihåg )

Mumms, nyttighet släng dig i väggen.

Jag och Joakim har bakat, mummsigt !

/s

Kemi

Bollar och nät brudar, bollar och nät :P
/ Jossan, Malin och Grenen

Sjukhus.

Precis hemkommen från sjukhuset. Har haft ont i magen till och från sen i fredags och idag blev det värre. Mamma tyckte att jag skulle åka in så vi åkte in till akuten och fick komma in nästan på en gång. De tog en massa prover och stackars sköterskan som skulle ta blodprov på mig var jätte nervös och lyckades inte. Proverna visade ingenting och jag fick svälja någon konstig vätska som skulle bedöva magsäcken typ, var lite obehagligt. Först trodde vi att den hjälpte och blev utskrivna men sen i bilen på väg hem började det göra ont igen. Jag kom hem och vände ungefär, sen tyckte de att vi skulle åka tillbaka. Väl tillbaka fick vi komma in igen och jag hade så ont att jag satt och grät på sängen. Läkarna hade fullt upp och var jättesega. Efter ett tag kom läkaren in och undersökte mig och sa att jag skulle få en annan smärtlindring. Sköterskan kom in och gav mig en morfinspruta och efter ett tag började smärtan att avta.Har fått medicin och får bara äta flytande i några dagar. Roligt va?
Just ja, glömde säga varför jag hade ont i magen. Var någon typ av tarmkramper/magkatarr, har förmodligen uppstått av all stress. Så ja, jag är inte långt från att gå in i väggen. Haha.
Vet inte om jag kommer till skolan imorgon, kommer förmodligen bara att gå på engelskan. Det återstår att se, vi syns snart iaf =D

Ha det bra!
/N

Ni måste bara se det här!

Först och främst vill jag bara säga förlåt igen, till Olivia den här gången för att jag inte signerar mina verk. Oftast är det så att de osignerade är mina. Förutom en som jag tror är Malins..

Har i alla fall suttit och börjat skriva på religionsfördjupningen, då jag kom att tänka på den där religionen som Jenny snackade om, nåt om pasta. Så jag googlade och kom fram till The Church of the Flying Spaghetti Monster.
De är ju bara sköna. Kolla in den där bilden på en lampa från IKEA.
"Whilst browsing IKEA one day, noticing that the Swedes have been touched by His noodly appendage."

Här är en länk till deras hemsida. Enjoy säger jag bara!
http://www.venganza.org

/HECTÅRE

Till er som är så taggande inför fredag...

...här kommer en låt, som ni kanske inte är den sortens musik ni kommer dansa till då, men som jag hoppas kan hjälpa till att tagga er ännu mer, jag tycker den är skitskön^^

Arctic Monkeys med låten I bet you look good on the dancefloor

PÅ TOPP

I helgen har jag legat på topp, främst för att utekvällen i fredags var så rolig :) Jag var på två ställen på en och samma kväll, Söderhof och Vanillaclub. Det ni ;) Ni kan läsa mer om fredagskvällen och resten av helgen på min blogg här. Jag orkar inte skriva det igen! Kul om ni kommenterat inläggen också, då vet jag vem som har kikat in på bloggen.
Idag har vi kemiprov, har ni pluggat? Jag har försökt så gott som det går, hoppas bara det hjälper :) Lycka till brudar. Ses i skolan. Puss och kram skumbanan Olivia

P.S Det är jättebra om ni undertecknar inläggen med ert namn så man vet vem som har skrivit det.


ahmen FÖRLÅT DÅ

Bara för att vi kanske har andra saker för oss?
Fy fan för allt skit vi måste göra klart.. Har inte ens börjat på religionen.

Här kommer iaf en fin liten bild som jag har ritat på vår whiteboard anslagstavla hemma (Liny började med att göra ett H, så tyckte jag att det inte var mer än rätt att jag fyllde på med en 3a och ett N runt om) ^^

Ännu ett inlägg om pja.. ingenting.

För att förhindra att bloggen går i graven så skriver jag ännu ett ganska så värdelöst inlägg om ingenting. Idag har jag varit med Joakim (såklart), vi har slappat heeeeela dan, får väl säga att det var vädrets fel, ush och fy ! Spelat för det mesta, lökar som vi äro vara. Myst och nu ska vi sätta på en film tänkte vi. För er andra som har tråkigt i regnrusket så ska ja tipsa om filmen Taken, helt sjukt grymm film. Riktig thriller som är ganska obehaglig, men riktigt riktigt  bra. Handlar om två tjejer på 17 år som efter om och men tillåts av sin pappa att åka till paris själva. Dumma är dom, de hamnar hos knarkgäng och blir nerdrågade som horor. Och pappan gör allt för att hitta dem. Ni måste bara se den!

Alla borde börja skriva lite värdelösa inlägg om pja.. ingenting. Då har vi iallafall något att läsa.
Get it started !

pussokramskummbanan
/s


om ingenting...

Det verkar som att alla typ har lagt ner bloggen lite så nu rycker jag in och gör ett bridrag ;)

Stalltjänst... suck! någonting som om man går på berga har väldigt ofta.... känns de som i alla fall.... egentligen så e de inte så ofta och nu har jag till och med i elev stallet så jag ska väl inte gnälla ;) men de e rätt skönt i bland att bara få gnälla lite över saker som egentligen inte är så jobbiga hehe ;P


Krogen vart de igår, viper, som suger men de va kul ändå hehe ;) kom hem runt halv 5 så var ju sådär lagom pigg till stalltjänsten i morse, men som tur var hade jag och johanna delat upp den lite så  jag behövde inte gå ner till stallet förns klockan 8 och i morgon är det hon som får lite sovmogon =)
 
mycke intressantare än så här blir de inte ;) ska snart dra ner till stallet och börja plocka in hästarna i de här äckel vädret :S :P


IG på hög nivå.

Varför blir matten bara svårare och svårare, det borde vara tvärtom tycker jag! ;) Ska man behöva sitta med ett tal i drygt en timme utan att ha löst det? NEJ! Nationella kommer suga apballe, mitt betyg likaså. Adjöö mvg!
/ Olivia 3HN 

Lov i sisådär fem år

..är precis vad som skulle behövas. Passat på att skriva ett ganska värdelöst inlägg här på morgonen, mest för att alla slackar med att skriva inlägg, inklusive jag. Aja har inte så mycket mer att säga än att jag är TRÖTT, och skulle behöva lov och vara färdig med pluggandet så man slipper denna vardagliga skolstress.

Sov gott vakna torrt

Trött.

Jag är trött, trött som i trött och trött som på mig själv. Min plånbok är borta, och med borta menar jag tappad/stulen. Min tumme gör ont, klämde den i hagen. Idag när jag skulle åka hem från jobber så kom inte bussen, och den bussen går bara varannan timme. WOHO!
Jag försöker plugga men det skiter sig bara, hittar inte det jag behöver. Jag är TRÖTT, snälla låt mig få vara ledig i några år bara så kommer jag tillbaka sen. Jag vill ta studenten nu,så att jag kan få andas lite men jag kommer sakna er.

Nog med tjatandet om trötthet, jag är glad och lycklig innerst inne. SKRIV I BLOGGEN!

Alltid lika kul (?) att träffa på gamla bekanta..

Ja, det har varit en intressant eftermiddag. Mamma och jag skulle åka till Kärrtorp lite snabbt för att handla. Så medan jag sprang in stängde morsan av bilen. Som typ har körts 2 ggr i månaden de senaste månaderna. Och nu är det så härligt kallt ute, så vi var osäkra på hur batteriet skulle må. Det tog oss till Kärrtorp, men inte längre än så.. Haha så där satt vi i kylan med en bil som inte vill starta, den sa bara Klick-klick-klick.. Så morsan ringde mormor och hennes man så dom kunde komma till undsättning. Det tog väl minst 20min en halvtimme innan de kom, från Solna, och körde förbi infarten till Konsum typ 5 gånger eller nåt, heja senilklubben!
När vi stod och väntade innanför dörrarna på konsum i värmen, så klev det in nån kvinna som mamma började prata med. Ett sånt där "Nej men Hej!" som man utbrister när man träffar nån som man ser en gång vart 5e år eller nåt. Det var typ en av våra gamla grannar när vi bodde inne i Skarpnäck (vi flyttade därifrån när jag var 10, och dom flyttade därifrån nåt år tidigare tror jag). Hennes dotter brukade jag leka med ibland när jag var liten, hon är typ 92a. Ja men då visar det sig att hon har tydligen sett mig och iaf mitt namn nånstans på skolan, för tänk för att, hon går i 1an! Herregud, jag minns inte mycket om den människan, bara att jag tyckte att föräldrarna var skumma, lillebror var en liten snorunge, och att hon bara var allmänt töntig och att hon gick konstigt. Visst hon var snäll, men liiite annorlunda. Funkade att leka med om man hade tråkigt nån helg. Ja jag, vet hemskt, men små barn kan faktiskt tänka så om andra, haha.
Ah men jag har iaf inte sett nån som jag har tänkt på att hon påminner om den tjejen, så jag bestämmer mig för att kolla skolkatalogen. Ja men då är det brunetten i det där jobbiga gänget wide-eyed-blondie (som egentligen är svarthårig), långa smala blondinen, och tjockisen som ser ut som en gris, som vill höras överallt och hela tiden, men som inte kan nånting om det hon säger. Hon ser typ inte ett DUGG ut som hon gjorde då! Helt sjukt! Jaja, hoppas bara hon inte försöker börja prata med mig nu.. (Nej jag har inga inre aggressioner idag) haha

See you later honeypies /Hectåre

Wihuu :)

Imorgon är vi lediga, eller rättare sagt vi ska jobba hemma med kemin. Själv hade jag tänkt åka till stallet och rida pollen, åka till banken och ordna med studiebedraget och sen SOVA! Jag längtar :D Det är inte ofta 3HN:are är lediga från skolan, det är väl sisådär första gången på 3år? Men, vi är trots allt "liite bättre än alla andra". Hora eller sopgubbe är inget jobb för oss ( mig ), eller hur!?
Ha en trevlig torsdag brudar, ses på fredag. Puss och kram / O
 

Vad i helvete Staffan!?

Vad fan menar du med lönekostnader och förlorad lön?? Hur ska man göra med det? Verkar det rimligt och lönsamt att gå back med typ 12000? Näe det tycker inte jag.
Och känslighetsberäkningen, och medelårsberäkning, va fan!? Allt blir ju bara helt stört! Det blir ju helt fel och konstigt och back, och vad är det för svenska du skriver egentligen!? Jag ska ha hjälp, och det imorgon!! Jag orkar inte sitta kvar efter lunch bara för att räkna ut en massa dynga, det har vi matte D till!!

DUMMA DUMMA DUMMA uppgift!!

  (Inuti mitt huvud just nu)

Going nuts.

Okej, jag är trött. Jag orkar inte göra någonting och just nu behöver allt göras. Jag har spenderat ett bra tag med att titta i matteboken men inte gjort ett enda tal. Varför? Jag orkar helt enkelt inte. Jag har istället begett mig in i drömmarnas värld och börjar drömma om vad jag ska göra efter studenten. Vad har jag nu hittat på? Jo, jag ska köpa kläder. Kläder i massor men speciellt skor eftersom ja, jag vill. Fast först ska vi hitta en större lägenhet och köpa lite saker hem men sen ska jag använda pengar på att köpa kläder. Jaja, jag vet inte riktigt vad jag skriver men men.

Saker som SKA köpas innan vår.
*skinnjacka
*jeansjacka
*nya jeansshorts
*några par skor, bla gladiatorsandaler.

Ingen mer som delar mitt intresse? Antagligen, eller jag hoppas åtminstonde det. Jag önskar bara att jag hade pengar till att leva ut det.

Guess who?

Back in town !

Jag förnyade sidan lite, tyckte att vi behövde ha en bild på oss allihop bara för att vi är så jääävla snygga!
Ni tjejer som har stalltjänst, vet inte vilka det är, men imån kommer jag !;) Se u there!

Pussssaråkramar J

Stalltjänst

För vi har stalltjänst, nanananan! Det är så jävla roligt, eller inte. Ni andra som är hemma har det bajs och vi har det najs! Ni missar faktiskt årets röj på berga :D

HAHAH, förresten var nya bilden på hemsidan klockren.

Puss och kram O

ja jävlar..

då var det fredag. vilket är lika med helg. HAHA NI HAR STALLTJÄNST!!! nejdå.. det är synd om er.
en annan ska dra iväg och se twilight igen. nr 8. Ja jag är galen och beroende av böckerna och filmen. vad hade ni tänkt göra åt det då?

har också frigjort mig från den här bloggen och gjort en egen (nej självklart överger jag inte den här)
spana in om ni har riktigt tråkigt http://postapocalypticsoul.blogg.se :)

kram på er busungar!

Blääää

Jaha, idag börjar skolan igen. Det ska inte bli kul att börja igen med tanke på alla läxor som vi brukar ha, det enda som ska bli kul är att få träffa alla er. :) Lovet har varit fantastikskt skönt. Jag har inte gjort något speciellt vettigt, utan bara träffat kompisar, slappat, ätit gott, ridit, långa sovmornar, ja sånt som man ska göra på lov!
Idag ställde jag klockan på sju, bara för att vänja mig vid tanken att gå upp sex imorgon. Det var inte lätt, det tog 45 min innan jag ens orkade öppna ögonen....Hur ska det gå imorgon, det får vi se? Tur att det är min sista stalltjänst, det ska bli så jävla underbart! ;P Nu ska jag duscha, käka frulle, klä på mig och packa det sista. Vi ses snart brudar *can´t wait* :D Puss och kram skumbanan/ O

Välkommen nyttiga 2009!

Idag ställde jag mig på vågen och usch säger jag! Julen och alla dess onyttigheter har gjort att jag har gått upp ca 4-5 kg. Har ätit dåligt hela hösten och det resulterar alltid i något dåligt. För vissa kanske det inte låter så farligt, men för mig som verkligen har slitit för att gå ner i vikt känns det tungt. Så nu tar det stopp, jag ska börja vara nyttig och slänga in så mycket träning jag bara hinner. Jag ska nå min målvikt, jag måste göra det. Var inte långt ifrån den förut men nu är det en bit kvar. Jag skulle inte klara av att gå upp mer nu, så ja det är dags för ändring. Ingen annan som vill tävla lite? Man blir alltid mer motiverad av att tävla, haha.

Kom igen tjejer, det är dags att bli NYTTIGA!

Slänger in lite bilder på hur jag såg ut innan graviditeten och på hur jag ser ut nu och det är faktiskt skillnad som ni ser. Eller ja det vet ni väll redan, haha.

Före


Efter
 

Puss
/N


SURPRISE, eller nått.

Slänger in ett inlägg från min blogg. Jag har kanske glömt att nämna att jag har en blogg? ;)

Jag hade tänkt vänta med att berätta till skolan börjar, det beror nog på för jag ville se allas reaktioner, väldigt kul ;) Men eftersom "nyheten" redan är ute är det väl lika bra att jag säger vad det är....jag har piercat tungan! :D Tro det eller ej, men jag har lite galna gener i mig! Jag måste erkänna att det är grymt snyggt. Piercingen gjordes  måndags på Swahili bob´s, skönaste killen som piercade mig måste jag påpeka, och det gjorde inte alls ont. Om det är snyggare på mig än på andra vet jag inte, det får ni döma själva. Jag har alltid varit lite smått avundsjuk på er som redan har piercing.
Så om ni undrar varför jag pratat sluddrigt i telefon eller varit lite hemlighetsfull senaste veckan vet ni varför :)

Puss och kram skumbanan / O


Precis nypiercad

Föralltid Sandvikare

Jullovet har gått så sjukt fort så det är inte sant !! Jag har inte ens hunnit sakna er underbara människor? Då är det ILLA! Nu kommer ni hata mig men sandviken är världens mysigaste stad ;) Sthlm är bara bajs jämförelsevis. Jag längtar inte tilbaka till berga längre, inte ens till folket, bara till er i klassen och Angeline. Diana har blivit så sjukt underbar så det finns inte. Hon var en odåga bara för tre veckor sen, jag tror inte hon trivs på berga..Under tiden hemma har hon gjort sånna framsteg, hon kan stå uppbunden vart som hellst, vara själv i stallet men ändå lugn, har ridit ut barbacka och rejjsat utan ett enda bocksprång, lättlastad, hoppar nästan vad som hellst. Galet, Vi vill inte tillbaka..

   


Vi ses på måndag flickor. Den här veckan får ni klara er utan mig ;)     

25 minus och en meter snö

Här kommer en liten uppdatering från både elin och sara. Vi har nydligen anlänt hem från åre, sorgset men det ska bli roligt att träffa klassen igen, bortsett från stalltjänsten som inleder, dock vår sista ! Vi har haft det riktigt härligt i åre, MASSOR med snö i slutet av veckan, och som kallast 25 minus. Härliga skiddagar ! Så en riktig härlig vecka har vi haft. Vi höll dock inte på att komma hem idag. Vi trodde att vårat tåg hem gick 13:20, men klockan 10:48 imorse kollade vi på biljetterna igen och såg att tåget gick 10:49, PANIIIIIK. Elin ringde fribrilt runt och alla hade panik, till slut fick vi tag på en taxi och fick åka till Östersund, 1,5h från åre, för att åka ikapp tåget. Vi packade ihop och städade stugan, så gott vi hann, på en halvtimme och for ut i taxin.

Aja våran sista termin nu tjejer, nu kör vi gärnet ! Gott nytt år btw !

Nu är jag riktigt ridsugen, ska äntligen sätta igång Diva nu efter alla händelser, hon är lagom g a l e n just nu efter vilan.





Sjuk vovve

Jahapp, då sitter man hemma framför datorn och gör inte ett skit. Lille Pysmys är sjuk så jag är hemma och sköter om honom, som en sjuksköterska faktiskt ;) Han har influensen, kräks, feber och diarée. Stackars liten!
Idag har varit en lugn dag, förutom de 1000 ggr jag sprungit ut med hunden då det varit kris, rena nödsituationen. Jag har suttit och tittat på Veronica Mars i sisådär 4 timmar, sen på föräldrarfällan. Man måste ju få slappa på lovet! 
Imorgon fyller min mamma år och så blir det kalajs, stora feta släkten kommer. Mys. 

Bli frisk, lilla du!

Nu vill Putte gå utPuss och kram skumbanan/ O


P.S Snygga bilder jag har ritat på din dator Hector :) 
 

Är det här något du känner igen Olivia?

Jag tror att det är något du ritade på en stalltjänst för lääänge sen. Den nedre är nog också ditt verk.
Det är alltid lika roligt att kolla igenom gamla bilder och dokument, för jag hittar alltid något som jag glömt att jag hade :P


Sol.

Snart börjar skolan igen men jag tänker försöka njuta av de sista dagarna på lovet. Vilket iofs inte går särskillt bra eftersom jag måste plugga. Ikväll händer något roligt iaf och jag är glad! Tindra ska precis sova lunch och jag ska passa på att göra lite skolarbete utan en busunge som springer omkring och drar i böckerna.
Ute är det soligt och fint så vi tänkte gå ut till lekparken så fort Tindra har vaknat och busa lite, njuta av det fina vädret.

Jag håller med Olivia, var har ni andra tagit vägen? SKRIV

/N

Blogg

Eftersom jag har fått upp intresset för att skriva har jag har skapat mig en egen blogg :)  Ta en titt förbi vettja! http://kanchanamala.blogg.se

Har denna blogg dött? Det är bara jag, N och H som uppdaterar. Dags att ni andra brudar också gör det :D

/ O

2009 blir det bästa året någonsin!

Det ska vi se till! Eller hur??

Ja, jag och lillaste systeryster spenderade nyårsaftonskvällen på middag hos Renées brorsa Johnnys och hans fru Therese (som är skitläskig, och dom är så jävla olika så det är otroligt att de över huvudtaget kollat åt varandras håll), och resten av hennes familj.
Vi åt god middag och efterrätt, drack julmust och lyssnade till Ronron och hans högljudda historier om hur han rest runt i hela Syd- och Latinamerika.

Det var lite roligt måste jag säga. Halv tolv drog vi hem till hästarna som stod uppstallade ifall att nåra psykon får för sig att smälla i närheten av hagarna.. Men det gick så bra så, så vi stod utanför stallet och skålade med Pommac i plastmuggar och spanade in det vi kunde se av fyverkerierna nere bland träden. Barnvik är inte ett särskilt stort, folktätt område (tack gode gud för det iofs).

Jag ser faktiskt sjuk mycket emot det här året, jag känner på mig att det kommer bli otroligt grymt, och att en massa skoj kommer att hända! Hoppas ni känner det samma, ha så bra så ses vi på torsdag!

-'- Apocalypse please -'-


RSS 2.0