Hur grönt får det bli?

Först, fan vad grönt det börjar bli ute! Jag blir alldeles lycklig när träden och buskarna börjar grönska <3
En annan grej som var grönt, en tant på bussen häromdagen. Ni vet att på vissa bussar så måste man trycka på en knapp för att dörrarna ska öppnas? Den här tanten läste det på den lilla lappen som sitter på dörren, och började sedan leta efter den där knappen. Först prövade hon att trycka på någon nödknappgrej, jag vet inte riktigt vad det är, en gul-röd rund plastgrej på dörren. När det inte funkade så såg hon den där orange som knappen faktiskt sitter på. Men nej då fattar hon fortfarande inte, och trycker på glaset med de lysande dörrarna. Herregud, sen kom det en människa som hade sett hennes misslyckade försök och visade henne knappen.
Hur svårt ska det vara? Hur grön får man bli?

Hector mår just nu piss, är trött och öm i hela kroppen, spänningshuvudvärk och överarbetad. Kör två gånger varje dag på skolan, plus att jag har jobbat flera timmar om dagen varje dag sen i fredags hos Myran. Red även Kurtan igår, och hans gångarter påminner om en kamel så jag har blåmärken överallt på insidan av benen och på sittbenen.

Men jag ska väl kanske inte klaga. Tänk på barnen i Afrika. Näe, det går inte. Jag tänker på den kommande tävlingen och dess tidiga morgnar, jag tänker på nästa vecka och allt skolarbete som måste göras klart.
Fy på mig.

Pussar


Värdelöst inlägg nr 1

Ojoj vad dålig jag, och många andra, är på att uppdatera klassbloggen. Den hamnar lite undan då jag skriver i min egen blogg. Men här kommer ett inlägg, har inget speciellt att  säga direkt men jag skriver iallafall ett inlägg! Snart tar vi studenten flickor, vi äger. Längtar till vår studentskiva, vi kommer ha så jävla kul känner jag på mig !

Har verkligen grymt tråkigt just nu. Om det är någon annan här som också har det så ska jag tipsa er om lolcats.com, ger en skön underhållning av alla roliga cats!

 






Även en rolig film på en katt som... pratar.



Hade fint mina vackra damer, syns snart ! /S

Timmarna går, Hector består?

Nog för att jag har varit sjuk länge och tänker ställa upp och åka till stallet varenda jävla dan den här veckan. Inte i helgen dock, för då vill jag vara ledig, har redan varit där varje dag sen i fredags.
Igår tvättade vi hästen och idag rakade vi honom. Sen har jag även kört varje dag, träning i lördags vilket gick nja sådär...
Men nu när jag blir hämtad av mamma från stallet vid 8 och har stått ute i 4 timmar, plus att jag har varit i stallet i skolan hela dagen, så har jag väl rätt att känna mig rätt och slätt utmattad? Och jag får förvisso en hel del timmar dvs en hel del pengar genom att stå där och hålla i den lilla hästen medan han blir iordninggjord.
Men hur bra mår jag egentligen? Hjälmen jag har på skolan har klämt runt huvudet hela dagen, och jag har bara ett linne och en tunn fleece, så jag står där och fryser, är hungrig eftersom lunchen var sista gången jag åt, och jag börjar känna av en spänningshuvudvärk runt hela huvudet av hjälmen så känner jag nästan att nej det är inte värt pengarna. Inte när jag hade kunnat ta 4bussen och varit hemma vid 5, satt mig med lite kemi och bara slappat framför datorn eller tv:n.
Men ack, här ska det tävlas på fredag så jag ska minsann förbereda det både för min egen del genom att träna program och plocka fram de kläder jag ska ha. PLUS att jag måste fixa för systeryster min som ska vara groom och se till att hon har likadana kläder som mig. Härligt.
Inte förrän efter allt detta är klart kan jag börja ta mig an skolarbetet. Ledsen brudar, men ska vara uppe i Johannesberg kl. 7 fredag morgon, och lasta hästen runt halv 6 någon gång, så kommer inte Valborgsfirande att vara en möjlighet för mig. Det får helt enkelt bli skivan som är min nästa höjdpunkt.

Här är en bild på min snygghäst Knurtan <3


Dit ni aldrig når;)




har vi kommit dit ingen annan går? är vi klara med allting nu? har vi lärt oss så mycket att vi klarar oss nu?
svar: ja,nja,nopp

as we go on we remember, all the times we had together, jag längtar iaf till valborg, nästnästa helg och lite grann till studenten =) men nu ska jag göra något så ovanligt som att gå och plugga matte. Imorgon ger vi gärnet brudar, matte matte, maattee.

här är iaf en bild på världens sötaste och trögaste ko, Vilda som bebis
pussochkram
/TE

ojojoj

Jag tror aldrig att jag har haft en så rolig kväll på länge! även om jag glömde legget (hmm,,passet) så var J jättesnäll och väntade i vh en halvtimme innan min översnälla pappa kom körandes med det. så drog inte den lilla missen ned på stämningen, jag kan bara säga att det kommer att bli svårt att glömma den här underbara kvällen, dock så finns det ju lite film och bildbevis. och blåmärken på armar och ben som gör ont så fort jag råkar sätta mig eller sträcka på mig :) det är så det ska vara efter en Bra kväll...
det enda som var tråkigt var att vi saknade dem som inte kunde komma... vi får helt enkelt göra något nytt då alla kan :)
vi ses på matten imorgon, (undrar om birgitta kom upp på lördagen :P) jag vaknade som vanligt tidigt men fick snart sällskap av johanna :) tack vare att klockan gick någon timme fel så försvann dagen fort och jag var inte hemma förrän vi två, kände mig lite felklädd på bussen med stort hår och smått bakis men men ...

pusspuss bästa klassen ever!


Gladare

Det låter som om ni hade det trevligt, jag saknar er verkligen brudar! Jag börja se ett slut på den här jävla förkylningen, ska försöka komma på måndag, men får se hur jag mår.
Är taggad på att göra nåt med er alla, mitt förslag är en gemensam midsommarfest eller liknande, Torö kanske? :)
Det är verkligen inte mycket kvar, det är för min del bara den här veckan med lektioner och sen hästövningar. Jag börjar däremot bli lite stressad över fysiken. Hade ju tänkt göra klart den under lovet. Precis som jag tänkte förra lovet. Jag antar att jag bara skjuter på det för att jag är lite för lat... Men jag tycker att det är en rättighet efter 12 år i skolan.

Igår gjorde jag och Liny en varsin lista. Jag gjorde en lista över saker som "borde's". Den är lite knasig.
  1. Liny borde få tatuera sig nu (=jag får tatuera mig tillsammans med henne)
  2. Plötsligt borde det hända mig
  3. Det borde alltid vara det väder jag önskar
  4. Jag (vi) borde få ta studenten i tid (låt oss göra Stevens liv till ett helvete efter det här)
  5. Jag borde ha körkort
  6. Jag borde få ta med mig Kurt hem
  7. Gratis Jul/Påskmust borde vara en mänsklig rättighet
  8. Tejp borde vara oändligt
  9. Jag borde få en frisk orkidée till mitt rum
  10. Henke borde laga mammas glasögon som han har pajat
  11. De nya avsnitten (i varje fall vinjetten) av Pingu borde förbjudas
  12. Det borde bjudas Lussebullar och kanelbullar till frukost varje dag
  13. Det borde finnas fler glada påsar!
  14. Jag borde färga om håret (!!)
  15. Mats borde operera bort sin ena dubbelhaka
  16. Jag borde få kissa i trappan (av Liny)

Det där var som ni märkte helt random och totalt onödigt, men jag tror det är som mamma säger; att jag ännu en gång varit utan sällskap för länge och blir därför lite wacko, och då händer det att jag gör såna här saker.
Några som gjorde något jävligt wacko och som jag vred mig av skratt var de fyra hetingarna på Talang igår kväll vilka ni då antagligen missade. Här kommer de, så jävla roliga! Enjoy!



Nu ska jag kolla vidare på tv, puss på er vi ses snart
//er hector


Trehästnatur-dag!

För er stackare som var sjuka eller av någon anledning inte kunde komma igår tänkte jag berätta lite vad ni tyvärr gick miste om. På förmiddagen runt tiotiden samlades vi (O, N, Hanna, Elin, TE, Jossan, J, M, Miina, Emma och Bini ) på djurgården för att ha picknick. Eftersom vi är kända för att vara väldigt hungriga av oss gick vi direkt på den goda maten som Bini hade köpte med sig, det blev grillad kyckling, potatissallad, grönsallad, tomater, hummos, tsatziki, bröd och vindruvor. Mumma!
Vi satt och myste i solen  en stund och njöt av det fina vårvädret som äntligen börjar komma, sen lekte vi en lek som Bini hade planerat. Alla blev ihopbundna och skulle gå en "bana" på en viss tid. Om vi lyckades få samma tid andra gången skulle vi få ett pris. Det var minst sagt pinsamt eftersom hurtbullar och andra människor som gick förbi glodde intensivt på oss tokiga 3hnare. Man skulle kunna tro att vi var 8 år istället för 18/19 år, men den bjuder vi på. Eller hur? ;)
Runt tolv-ettiden drog alla sig hemåt för rida/shoppa/göra andra sysslor inför kvällen.

Halv sju samlades vi vid tunnelbanan eller ja, en del av oss ialf. Någon hade glömt legget, en annan skulle åka taxi, vilket inte förvånar oss. Vi är alla virriga och passa tider kan vi inte, inte vissa av oss alla fall ;P Men men.
Inne på restaurangen mongolian bbq satt vi alla tillslut runt halv åttatiden redo hugga in på maten. Vi fick ett eget rum V.I.P där vi satt runt ett runt bord. Perfekt eftersom vi alla vill prata/se varandra/höra varandra.
Det blev buffé för alla, vilket betydde att man fick äta precis såå mycket man ville. Kanske lite för mycket tom. Skratt, prat och roligt hade vi. En vinflaska efter en annan beställdes in. HAHAH!

[ Vi tänkte på er som inte kunde komma, Hector, Bella och Mikaela ]


Vid elva(?) drog en del av oss mot Chaplins för att roa oss hela natten. Det blev några shots/drinkar/öl/toabesök/ under kvällen. Givetvis dansade vi och några sjöng karaoke. 3HN äger allt och alla! Tyvärr var inte Chaplins något i min smak men jag trivdes i sällskapet av coola vänner.

Tack för en underbar dag/kväll brudar. Vi har allt, och lite till!
Vad ska det bli av med oss om 24 dagar?

P.S Vi lyckades i alla fall få BINI att ta en shot Chaplins. Go oss!

Puss och kram skumbanan / O


4 veckor på dagen igår!

Och det var typ 34 veckor sen vi började skolan! Herregud jag börjar bli för gammal redan, jag hänger knappt med ;)

Vad har hänt i skolan under de här två dagarna som gått medan jag har legat i 40oC och haft det "bra" då? Missat något särskilt? (Något viktigt räknar jag redan med att jag har missat)

Frågan är om jag verkligen klarar av att följa med imorrn brudar, för nu när febern har gett med sig lite så har jag fått ont i halsen istället, och jag kan verkligen inte prata för jag är så hes och det gör ont, ungefär som förra gången jag var sjuk...
Om Bini säger att hon tänker skjuta på det för att jag inte kan komma så please be my guest och skjut henne istället. Jag förstår inte riktigt vad fan hon tänker med ibland. Jag ville faktiskt åka till Milano. Jaja.. Det får vi väl tydligen ta i våra egna händer vid ett senare tillfälle...

Näe nu mina vänner ska jag gå och äta frukost. Puss på er <3 //Hector

Fjällen!!

En vecka utan att tänka eller bry sig, det är precis så som jag har haft det i Duved, helt underbart, strålande sol och jag har bara åkt skidor hela tiden, hann ju med en lite flört på badhuset också,:P dagen då jag kom upp var det jättefint och vid elva hade backen smält så mycket att vi gav upp för att åka ut på en tre mils lång tur p fjället helt underbart! dagarna var så varma att jag svettades i bara väst och t-shirt, på eftermiddagarna åkte vi vattenskidor men mornarna var perfekta med stenhårda nypistade backar. Jag skulle kunna skriva flera böcker om hur underbart det var, men det ska jag såklart inte göra

Middag på fredag, jag ser verkligen fram emot det!!
pussochkram
/TE



Studenflaket !

Hej allihopa! Flaket kommer nu att kosta 250kr för er som inte fått veta ska det betalas nästa vecka nån gång till Sanna i 3HH :) säg gärna det till alla, ifall någon inte läser bloggen..

Hoppas ni har ett bra lov, jag har jobbat i ridstallet så är ganska trött.. så det blir inte så mkt ledighet för mig. Saknar er allihopa!

Puss & Kram / Green

Halloj mina flickor

Hejsan, vad gör ni såhär på påsklovet? Flera av er har ju bloggar där jag flitigt läser era äventyr, men vissa inte. Uppskattar era bloggar iallafall, kul att se vad ni har för er. Någon som är festsugen inför påskhelgen? Tell me ! Jag är.

Har inte så mycket att säga, vill ni se vad jag gör om dagarna så är det bara läsa min blogg. Saknar er dessutom, men vi ses nästa vecka ! Hoppas vi får in en fin spadag på Hasseludden, vore om inte annat skönt !

Puss /s

Roligt :)

Kvällen hos TE var riktigt trevlig och rolig, trots att jag kom dit lite senare, iofs kom Jossan ännu senare än mig, men vad spelar det för roll? :D

Jag kände mig för en stund, för första gången i mitt liv, mer än bara lite onykter, så Go Me, jag gör framsteg inom alkoholbranschen! I och för sig hade jag inte ätit annat än lite kyckling, tårta och lite gryta så det var lättare att påverka den annars vad det verkar som alkohol-immuna hectåre... Sen var det typ bara godis och chips på menyn, så imorse när jag vaknade mådde jag hur illa som helst, och jag har en sån jävla nojja över att spy så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Men jag tror att jag mådde dåligt pga det jag hade ätit innan och behövde något vettigt, och därför blev jag hur glad som helst över att hitta filmjölk i elins kylskåp! :P
Resten av dagen har jag mått som en seg kola i huvudet ungefär... Men men, det är bara att acceptera skiten, det går över :P Nu ska jag dra till min lilla Mickilur och muwsa :D :P

Förresten, en applåd till MALIN som gick upp klockan 6 imorse för att ha stalltjänst! Det var strongt gjort! ;) :P

Puss på rumpan <3

Bara för att jag har världens sötaste dotter.




...

Missförstånd och missförstånd säger jag bara.


SOMMARKÄNSLA

Nu är det snart sommar! Kan ni känna vårluften och värmen av solen? TJOOOHOOO!



Puss och kram skumbanan / O


Dit vem som helst når och går förbi?

Är det dit vi ska komma eller?

Jag tycker att man är med vem man vill och gör vad man vill. Man måste inte älska alla, tro mig, det är få personer som betyder mycket för mig, men där faktiskt de flesta av dom går i 3HN. Men man kan hålla sams, hälsa på varandra, och inte lämna ett stolsglapp vid bordet på lunchen. (!!) Det är inte bara Jossan som inte blir hörd när vi pratar men så är det här en klass med många åsikter och starka viljor att uttrycka dessa. Därför är det lätt för en som inte har samma vilja att säga det man vill att inte bli hörd. Särskilt vi som oftast hamnar på flajjen. Vi kanske helt enkelt borde införa ett runt bord? ;)

Jag för min del sitter ute på Värmdö och har spenderat gårdagen på min gamla grundskola för att få hjälp med Fysik A. I min lillasysters klass på 30 pers varav hälften ungefär är 14-åriga killar, var det inte direkt en dröm att vara. Fick back-flashes av hur det var när jag gick där för 3 år sen, och jag lovar er att jag saknar för allt i världen INTE den tiden. Min tid här på Berga är den bästa jag någonsin haft och jag tänker inte låta de sista 40 dagarna gå åt helvete! Så upp med hakan nu brudar och SKIT i varandra då om ni inte kan hålla sams. Det är så trist för den som inte har lust att bry sig om såna saker att behöva lyssna på.

Så jag tycker verkligen att det är en bra idé att vi gör nåt ALLIHOP. Typ ge TGIF en chans till, nu när vi alla faktiskt ÄR myndiga på riktigt ;)
Sen i sommar får alla komma ut till mig en varm sommarkväll och sitta på Strömma Kanalbar. INGET slår det!

Puss på rumpan //Hector


hej hopp gummisnopp

Här kommer ett lite mindre bittert inlägg från ingen annan än Sara. Ville bara visa men bebis som har en lite mindre bebis i magen. Hon blir rundare och rundare för varje dag, längtar !



/ S

POLKAGRISAR

Nu har vi fått en ny omgång av polkagrisar som måste säljas igen! Igår torsdag satt Malin och Elin G utanför matsalen och sålde på lunchen, idag säljer jag (Olivia) , Nikki och Miina. Är det någon som kan sälja imorgon fredag?
/ O


hunden (han är iallfalll söt)

 någon gång kommer han springa ifrån mig =P

tjo brudar!

vår vår underbara vår, snart tar vi studenten, (alla förutom jag har ju redan fått sina studentkläder) men mina kommer om några dagar sa de från ABC gruppen när jag ringde...
någon mer än jag som har panik över jobb?!!!!

men nu hoppas jag att alla har hört om planerna för helgen och tänker komma, dissa släktingar, dop, gävle/sandviken och allt annat ni hade tänkt hitta på så ses vi!  rösta om middag,hemkört eller bara lite gott.
(om du läser det här och inte tror att jag inte har ringt till just dig (miina,johanna) så har ni bara inte svarat :P)

nu väntar jag bara på soolen så att jag kan bada hästarna inför kvällens träning :D

pussochkram
'TE

Hej hopp bitterfittornas paradis.

Många undrar vad det är som är på gång, och säger att några av oss är omogna och barnsliga. Jag måste skriva ett par rader om hur jag upplever det hela för att kanske ge er lite mer insikt i det hela. Det finns några i våran kära klass som har beslutat sig för att börja umgås med en viss person för att sedan vara både otrevliga och rent utav taskiga ibland mot andra personer. Jag behöver nog inte nämna några namn och jag säger inte heller det här för att vara taskig. Jag tycker att det är rent utav respektlöst att bete sig som ni gör ibland.
Den uppfattningen jag har fått är att ni(vi) är en klass där alla umgicks och där man faktiskt inkluderade alla när det var dags att hitta på något. Självklart är det inte alltid alla kan men för mig är det en självklarhet att åtminstonde fråga alla.
Att istället komma in och bara bjuda några "speciellt utvalda" för att sedan försöka hålla det hemligt upplever jag som väldigt onödigt. Att sedan komma med ursäkterna om att det inte finns plats tror jag endast är ursäkter. Ni själva kanske inte inser att ni har gjort något fel men då måste ni även förstå att vi antagligen inte kommer inkludera er när vi bestämmer oss för att hitta på något. Jag tror att jag talar för de flesta i klassen när jag skriver såhär även om alla kanske inte vill stå för vad de säger eller starta onödigt bråk. Jag är inte heller en person som bråkar men jag är inte heller en person som har tid eller lust att vara trevlig mot människor jag inte tycker om, dvs personer som beter sig dåligt mot mig. Detta känns som något som ofta kom upp när man gick i mellanstadiet när någon hade ett kalas och sedan inte bjöd alla klasskamrater utan kunde utesluta en eller flera. Är man en stor grupp som umgås kan man inte börja välja ut ett fåtal man har lust att vara med för att sedan tro att man själv ska få vara med på allt.

Jag tror att jag har fått med allt nu och jag tänker inte skämmas för vad jag tycker eller för vad vissa personer kanske kommer att tycka om mig nu. Jag kom in i er klass med inställningen om att jag skulle fokusera på skolan och inte för att skaffa vänner. Inställningen höll inte länge utan jag fick snabbt en hel drös men underbara vänner och kände genast att jag hade hamnat i en helt fantastisk klass. Därför känner jag mig en aning besviken nu, men jag tänker hålla hårt i de som har tagit emot och accepterat mig med glädje.


/N


RSS 2.0