Trehästnatur-dag!

För er stackare som var sjuka eller av någon anledning inte kunde komma igår tänkte jag berätta lite vad ni tyvärr gick miste om. På förmiddagen runt tiotiden samlades vi (O, N, Hanna, Elin, TE, Jossan, J, M, Miina, Emma och Bini ) på djurgården för att ha picknick. Eftersom vi är kända för att vara väldigt hungriga av oss gick vi direkt på den goda maten som Bini hade köpte med sig, det blev grillad kyckling, potatissallad, grönsallad, tomater, hummos, tsatziki, bröd och vindruvor. Mumma!
Vi satt och myste i solen  en stund och njöt av det fina vårvädret som äntligen börjar komma, sen lekte vi en lek som Bini hade planerat. Alla blev ihopbundna och skulle gå en "bana" på en viss tid. Om vi lyckades få samma tid andra gången skulle vi få ett pris. Det var minst sagt pinsamt eftersom hurtbullar och andra människor som gick förbi glodde intensivt på oss tokiga 3hnare. Man skulle kunna tro att vi var 8 år istället för 18/19 år, men den bjuder vi på. Eller hur? ;)
Runt tolv-ettiden drog alla sig hemåt för rida/shoppa/göra andra sysslor inför kvällen.

Halv sju samlades vi vid tunnelbanan eller ja, en del av oss ialf. Någon hade glömt legget, en annan skulle åka taxi, vilket inte förvånar oss. Vi är alla virriga och passa tider kan vi inte, inte vissa av oss alla fall ;P Men men.
Inne på restaurangen mongolian bbq satt vi alla tillslut runt halv åttatiden redo hugga in på maten. Vi fick ett eget rum V.I.P där vi satt runt ett runt bord. Perfekt eftersom vi alla vill prata/se varandra/höra varandra.
Det blev buffé för alla, vilket betydde att man fick äta precis såå mycket man ville. Kanske lite för mycket tom. Skratt, prat och roligt hade vi. En vinflaska efter en annan beställdes in. HAHAH!

[ Vi tänkte på er som inte kunde komma, Hector, Bella och Mikaela ]


Vid elva(?) drog en del av oss mot Chaplins för att roa oss hela natten. Det blev några shots/drinkar/öl/toabesök/ under kvällen. Givetvis dansade vi och några sjöng karaoke. 3HN äger allt och alla! Tyvärr var inte Chaplins något i min smak men jag trivdes i sällskapet av coola vänner.

Tack för en underbar dag/kväll brudar. Vi har allt, och lite till!
Vad ska det bli av med oss om 24 dagar?

P.S Vi lyckades i alla fall få BINI att ta en shot Chaplins. Go oss!

Puss och kram skumbanan / O


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0