Jag lyckades

jag har aldrig sagt att jag är teknisk men att skriva det här tog väl typ 40 minuter så det tar priset...
till att börja med vill jag bara säga att jag tycker den bloggen blev jättefin :)
och innan jag börjar tjata om mig själv vill jag att ni ska veta hur underbar jag tycker den här klassen är!!!
och Nikki är inte alls är en nykomling längre:p

Ja gift som jag är kommer jag ju tyvärr inte att kunna umgås något mer med er tjejer utan jag kommer att behöva ta hand om jens och så, hoppas ni förstår... NI!!!
men jag ska på dejt med min man på tisdag. hoppas han inte tråkar ut mig hehe.
TACK tjejer som var med i onsdags det var jätteroligt :D trots att jag mådde lite illa på torsdagen, måste varit något jag åt. eller möjligtsvis drack :p

Men guud vilken underbar dag jag har haft idag. gick upp och cycklade till hästarna där anorexiabarnet fick lite mat. sedan åkte vi up på sjön med Shipmanen. Helt underbart vi åkte till skvallerhamn, där är klipporna fomrade som trappsteg och vätter ut mot havet så när vågorna slår in bara flyger det skum. Jag låg på båten och tittade på maneter, gick promenader med Ella och familjen. Ella och jag tävlade längs klipporna, jag vann för Ella stannar när jag säger till hehe.
När vi skulle segla hem hade det blåst upp och de stora vågorna späddes på av gamla dyningar så det var rena bergochdalbanan så roligt. nu gungar hela världen och jag dör snar tav trötthet så godnatt på er allihopa så ses vi imorgon.

pusspuss


/ TuttElin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0